dimarts, 2 de juliol de 2013

Planas Albareda estrena nova imatgeEl celler familiar Planas Albareda presentarà al seu estand a la fira vinícola de Vilafranca del Penedès, del 5 al 7 de juliol, la nova imatge que ha estrenat i que unifica tots els productes en una sola línia, conservant l’etiquetatge exclusivament en català que identifica la marca. Amb aquesta nova imatge, Planas Albareda vol transmetre als seus clients “l’elegància i la qualitat dels productes que el celler elabora de forma pràcticament artesanal”. Planas Albareda treballa amb les varietats autòctones del Penedès (xarel·lo, macabeu, parellada) a més del merlot i el chardonnay, i el seu objectiu ha estat sempre transmetre a cada producte la personalitat de la marca.
Amb una tradició vitivinícola que ve del 1850 i que va portar la família Planas a vendre vi durant molts anys, els Planas Albareda han arribat a la quarta generació amb unes instal·lacions inaugurades l’any 1995. En aquest moment, Planas Albareda elabora entre 80.000 i 85.000 ampolles a l’any que destina principalment al mercat interior, però també distribueix els seus productes en alguns punts de l’Estat espanyol i ja ha començat a exportar a alguns països de la Unió Europea.
Planas Albareda elabora quatre vins —L’Avenc (xarel·lo), El Rosat (merlot), Desclòs (merlot), i Gran Desclòs (merlot)— i cinc caves —Brut, Brut Nature, Brut Nature Reserva, Rosat i el Reserva de l’Avi Planas—. Precisament, durant els dies de la fira vilafranquina, tots aquells que s’acostin a l’estand de Planas Albareda i omplin una butlleta amb les seves dades entraran en el sorteig d’un dels quatre lots dels seus productes que el celler ha triat per a aquesta ocasió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada