Mas Rodó, un jove
celler penedesenc, s'ha convertit en col·laborador, paral·lelament, de la Universitat de
Barcelona (‘Els juliols de la UB’) i de la prestigiosa AA School of
Architecture de Londres. Per primer cop
arriba a Barcelona una de les més prestigioses escoles d’arquitectura del món,
l'AA School of Architecture, de la mà del jove arquitecte de Mas Rodó, Carles
Sala, director d’aquest taller internacional AA Visiting School Barcelona,
sota el títol Bodega-Enological Metabolism amb conferències d’arquitectes
de renom com Sir Peter Cook, arquitecte i fundador del col.lectiu Archigram. El
passat dia 13 de juliol els estudiants de l’AA van realitzar un treball de
camp a Mas Rodó, celler finalista dels Premis FAD d’Arquitectura
Sostenible, on s’explicarà l’arquitectura del vi. És a dir, com poden anar
relacionats aquests dos elements per tal d’afegir-se valor. L’AA School of
Architecture de Londres amb més de 150 anys des de la seva fundació, s’ha
situat entre les cinc escoles més prestigioses d’Arquitectura a escala mundial
i el seu prestigi ha transcendit fronteres. Paral·lelament Mas Rodó col·labora
també amb la Universitat de Barcelona a través de ‘Els Juliols de la UB’. Dins
del curs ‘Del vi, el patrimoni i els sentits’, s’ha impartit avui la classe ‘De
vins, Arquitectura i Paisatge’.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada