dijous, 11 de juliol del 2013

'Tarda dolça' al Castell del Vi de Falset diumenge, amb maridatge de postres i vins de 12 cellers del Montsant i Priorat

 
Els restaurants Hotel-Hostal Sport, Quinoa, El Cairat, La Llesqueria La Font Vella, el bar Àgora, AJ Bar Restaurant, la pastisseria Santa Càndia i la Geladeria de Falset han organitzat per aquest proper diumenge, 14 de juliol, a partir de les set de la tarda, una nova activitat enogastronòmica que porta per nom ‘Tarda dolça’. L’esdeveniment, que se celebrarà a l’aire lliure a la plaça del Castell de Falset, permetrà assaborir un assortiment de postres preparats pels diferents establiments participants, que es maridaran amb vins dolços de la DO Montsant i la DOQ Priorat. Els cellers col·laboradors són: Cooperativa Falset Marçà, Celler de Capçanes, Celler El Masroig, Celler Toni Coca, Celler Vinyes d’en Gabriel, Orto Vins, Agrícola i Secció de Crèdit La Serra d’Almos, Celler Capafons-Ossó, Cartoixa de Montsalvat, Mas d’en Gil,  Mas Martinet i Vinícola del Priorat.  
Els tiquets tenen un cost de 10 euros amb 4 degustacions. En l’acte hi col·laboren Pimec Priorat i Aguiló Vinateria. Entre tots els participants se sortejarà una entrada per la segona nit de tapes al Castell del Vi que tindrà lloc més entrat l’estiu. Les entrades anticipades es poden comprar al bar Àgora, el restaurant El Cairat i Sport, la Llesqueria, el Quinoa i la Geladeria de Falset. La programació de la ‘Tarda dolça’ arriba després de l’èxit de la primera ‘Nit de tapes i música’ al Castell del Vi, que enguany tindrà una segona edició, i del “Sopar de primavera”. El col·lectiu ‘Els 7 de Falset’ té previst continuar promovent activitats enoturístiques a Falset per tal de descobrir els atractius de la comarca i els productes de qualitat a visitants i residents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada