dijous, 4 de juliol de 2013

Sis cellers, demà i dissabte a la segona Fira Fruits de la Terra de L’Hospitalet de l’Infant
La 2ª Fira Fruits de la Terra se celebrarà aquest cap de setmana, els dies 5 i 6 de juliol, de les 6 de la tarda a la 1 de la matinada a la Plaça Catalunya de L'Hospitalet de l'Infant, amb la participació de sis cellers, Aquesta mostra de productes locals està organitzada per la mancomunitat que aplega els municipis de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Tivissa i Pratdip (MIDIT). Segons ha informat l’Ajuntament de Vandellòs i L’Hospitalet de l’Infant, aquesta fira té com a objectiu donar a conèixer els productes locals del territori de la mancomunitat i s’emmarca dins del Pla Estratègic MIDIT 2020, la finalitat del qual és aconseguir un consens entre les actuacions públiques i/o privades a desenvolupar durant els propers anys per a generar ocupació per mitjà del desenvolupament econòmic local.
            Les persones que assisteixin a aquesta fira podran tastar els vins de 6 cellers de la zona: Cedó Anguera, Anguera Domènech, AIBAR, Cooperativa de la Serra d’Almós, Mas d’en Canonge i El Solà d'Ares; i comprar productes locals, com ara oli, mel, fruit seca, olives i derivats, als punts de venda que tindran les cooperatives de Vandellòs, Tivissa, la Serra d’Almós i Pratdip. A més, en aquesta edició també es podran tastar i comprar  productes elaborats per establiments com Deviteca, Nat Salut, Dolços de l'Infant o el Forn Sant Roc.
            Sota el lema 'Vine i tasta la terra!', el preu de 4 tasts de vins més la copa i el portacopes serà de 6 euros; i el preu de 4 tasts de vins, de 4 euros. Els tiquets es podran adquirir a la mateixa Plaça Catalunya. Els que participin en aquest tast de vins podran prendre part en un sorteig d'una ruta guiada per a dues persones pel territori de la MIDIT, oferta per Brogit Guiatges.
            A banda d’això, el dia 5 de juliol s’oferiran diverses actuacions musicals, que aniran a càrrec de   l'Small River Brass Band a les 20 i 22:30 hores; i el dia 6 de juliol la fira coincidirà amb la celebració de la Festa Ball del 25è Aniversari de Ràdio l'Hospitalet de l’Infant. Ambdós dies, a més, hi haurà tallers infantils, a càrrec de Lolo&Kids.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada