Aquest passat diumenge, 30 de
juny, es va començar amb “molt èxit” una nova activitat que uneix el món del
vi i del mar a Vilanova i la Geltrú amb el nom de ‘Tast de caves al mar, t’atreveixes a eno·velear?’ Consisteix
en fer un tast de caves a dins d’un veler, navegar a vela per veure la posta de
sol des del mar i tornar cap al port degustant cava i acompanyant-lo d’un bon
berenar amb pa amb tomàquet i embotits tradicionals. L’experiència està organitzada
per l’Acadèmia nàutica Naitseil de Vilanova i la Geltrú i la botiga
especialitzada en vins i caves Cal Feru de Sant Sadurní d'Anoia. L’activitat està guiada pels patrons
d’altura professionals de Naitseil i pel sumiller Xavier Roig de Cal Feru, que fa
“descobrir els seus particulars móns: el del mar i el del vi”. Diumenge passat
es van degustar els caves Vilarnau Brut Nature, Marquès de Gelida Brut
Ecològic, Recaredo Nature Gran Reserva i Juvé & Camps Rosé, i “es va gaudir
d’una mar tranquila i d’unes vistes increïbles de Vilanova des del mar mentre
s’estava fent de nit”. Es desenvolupa
tots els diumenges de juliol i agost a les vuit del vespre, té una durada de
dues hores i un preu de 40 euros per persona. Es poden fer les inscripcions a
Cal Feru al telèfon 93 891 01 63 o calferu@calferu.com, o a l’Estació Nàutica
de Vilanova al telèfon 93 815 45 17 o info@estacionauticavilanova.com.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada