![]() |
Els elaboradors de la Conca guardonats ahir |
Molt repartits i amb distincions per a nous projectes joves plens d'il·lusió, com Succés Vinícola SCP de Barberà de l Conca, han estat els guardons del XXIIIIè Concurs de Vins i Caves de la Conca de Barberà, que ces van lliurar ahir a la nit a l'Espluga de Francolí. l'entrega de premis van assitir un centenar de persones vinculades al món del vi de la Conca de Barberà: viticultors, pagesos, celleristes, enòlegs, etc. A l’acte també va estar present el president de la DO Conca de Barberà, Carles Andreu, acompanyat de Julieta Foraster, presidenta de l’Associació d’Embotelladors de Vins i Caves de la Conca de Barberà, d’Anton Vallvé, director dels serveis territorials de la Conselleria d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural a Tarragona, de Maria Jesús Martín, alcaldessa de l’Espluga de Francolí i de Josep Mª Poca, Conseller de Promoció Econòmica del Consell Comarcal de la Conca de Barberà. Els guardons han estat els següents:
Millor vi BLANC
JOVE:
VEGA AIXALÀ La
Bauma 2012, de Vilanova Vins
2n classificat:
JOSEP FORASTER
Blanc del Coster 2012, del celler Mas Foraster
3r classificat:
CARA NORD Mac/Ch
2012, de Cara Nord Celler
Millor vi ROSAT
JOVE:
RENDÉ MASDÉU Syrah
2012, del Celler
Rendé Masdéu
2n classificat:
BLANCA-FLOR Trepat
2012, de Cellers Domenys
3r classificat:
FRANCOLÍ Trepat
2012 , de Castell d’Or
Millor vi NEGRE
JOVE:
JOSEP FORASTER Ull/Cs 2012, de Mas
Foraster
2n classificat:
LA CUCA DE LLUM
Trepat 2012, de Succés Vinícola del Viver
3r classificat:
VEGA AIXALÀ Ull de
llebre 2011, del celler Vilanova Vins
Millor vi NEGRE
JOVE FERMENTAT I/O CRIAT EN BÓTA:
CREPUSCLE Syrah
2012, del celler Cal Gasset
2n classificat:
VINYA PLANS
Cs/Cf/Sy 2011, del celler Rosa Mª Torres
3r classificat:
LA MUSA Cs/Mt 2011,
del celler Marta Pedra
Millor vi NEGRE
TREPAT:
EL MENTIDER Trepat
2011, de Succés Vinícola del Viver
2n classificat:
CARLES ANDREU
Trepat 2011 del celler Carles Andreu
3r classificat:
EL PETIT CARLANIA
2011, de Carlania Celler
Millor vi BLANC
FERMENTAT I/O CRIAT EN BÓTA:
GATZARA Mac/Ch 2012,
de Gatzaravins del Viver Vitivinícola
2n classificat:
MOLÍ DELS CAPELLANS
Chardonnay 2012, de Molí dels Capellans del Viver Vitivinícola
3r classificat:
VIOGNIER 2010, del
celler Rosa Mª Torres
Millor vi NEGRE
CRIAT EN BÓTA:
MANUELA VENTOSA
Cs/Sy 2009, del celler Rendé Masdéu
2n classificat:
VEGA AIXALÀ 2009,
del celler Vilanova Vins
3r classificat:
PARTIDA DELS JUEUS
2009, del celler Cal Gasset
Millor vi NEGRE
RESERVA:
PORTELL reserva
Mt/Cs/Ull 2006, del celler Vinícola de Sarral
2n classificat:
MOLÍ DELS CAPELLANS
Cabernet S. 2009, de Molí dels Capellans del Viver Vitivinícola
3r classificat:
JOSEP FORASTER
Selecció Cs/Ull 2006, del celler Mas Foraster
Millor CAVA BRUT:
CASTELL DE LA
COMANDA GR 2008, del celler Agrícola de Barberà
2n classificat:
LES TRES NAUS 2011,
de cellers Domenys
3r classificat:
SIMÓ DE PALAU 2010,
de Caves Simó de Palau
Millor CAVA BRUT
NATURE:
SIMÓ DE PALAU 2010,
de Caves Simó de Palau
2n classificat:
CARLES ANDREU
Reserva 2009, del celler Carles Andreu
3r classificat:
CASTELL DE LA
COMANDA GR 2008, del celler Agrícola de Barberà
Millor CAVA ROSAT:
PORTELL Brut Trepat
2011, del celler Vinícola de Sarral
2n classificat:
FRANCOLÍ Brut
Trepat, de Castell d’Or
3r classificat:
CARLES ANDREU Brut Trepat 2011, del
celler Carles
Andreu
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada