dijous, 25 de juliol del 2013

Vi-franc, candidat als Premis Blogs Catalunya 2013


Vi-franc torrna a ser candidat als Premis Blogs Catalunya (http://www.stic.cat) després de ser-ne finalista en dues ocasions. Hi participo en la categoria de 'cuina, gastronomia i enologia'. Aquests premis tenen “l’objectiu de promoure la creació, manteniment i promoció de blogs en català”. Si us agrada aquesta bitàcola podeu votar-la a registrar-se prèviament com a usuari del lloc web de stic.cat.
El procés de votació dels Premis Blogs Catalunya 2013 està obert fins al 2 de setembre, a qualsevol persona que vulgui participar-hi. Per fer-ho, primer caldrà registrar-se com a usuari a la web de STIC.CAT. El registre és molt senzill i es pot fer amb un email i password, o també amb l’usuari personal de Facebook o Twitter. Un cop registrat, s’accedeix al panell d’usuari STIC.CAT des d’on poder veure el taulell de votació del Premis Blogs 2013, on hi haurà les categories temàtiques. Quan l’usuari selecciona una categoria, apareixen els blogs que hi ha inscrits, ordenats alfabèticament i per perfils (personal, professional i corporatiu). L’usuari disposa d’un total de 15 vots per repartir a raó de 1 vot per categoria temàtica, independentment de si es tracta d’un blog personal, professional o corporatiu. Un cop votada una categoria, el vot quedarà enregistrat i no es podrà canviar.
La celebració de la Gala de Lliurament dels Premis es fa aquest any Granollers, en el marc de les sisenes jornades de la Catosfera, organitzades per l’Ajuntament de Granollers, i que esdevenen el punt de trobada del sector Internet a Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada