Durant els propers dies 19 i 20 de juliol, es
durà a terme “una de les experiències gastronòmiques més exclusives que es
poden gaudir en el panorama lleidatà”. Clos Pons i el Restaurant Bellera
s'uneixen per oferir dues jornades “arregades de sensacions” Sota el concepte
‘pop up’, la cuina del Bellera es desplaçarà fins al Celler Clos Pons per
oferir un sopar entre vinyes, fusió de mar i de muntanya, sota una lluna plena
que il·luminarà paisatge abrupte de les Garrigues. S’afirma que “l’exquisit i
delicat sabor del peix cuinat a la brasa, maridarà perfectament amb els blancs
de Clos Pons, Sisquella i Roc de Foc, aquest últim premiat recentment amb la
Medalla de Plata al Concurs Internacional de Brussel·les”.
El
Restaurant Bellera representa una dels icones de la gastronomia de Lleida des
de 1963, amb les seves especialitats en peix i marisc; un lloc on et trobes com
a casa; amb l’elegància i l’encant d’un passat actual. Actualment Clos Pons
s’exporta a 37 països dels 5 continents. L’acte, organitzat pel Club de Vins
Clos Pons, s’emmarca dins del programa ‘Cuina al Celler’. Més informació i
reserves: 609 304 216 i www.clospons.com.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada