Unes 300 persones i
una desena de cellers han participat en la quarta edició del tast organitzada
pel Consell Regulador de la denominació empordanesa. La xifra de participants
és la més elevada de totes les edicions que s'han celebrat fins ara. Una de les grans novetats d'enguany ha estat
la col·laboració dels Castellers de Figueres que han realitzat un pilar de quatre al cim de la muntanya. Un imatge simbòlica que “vol posar de manifest
l'esforç dels cellers empordanesos per millorar els seus vins i la intenció de
situar-los el més amunt possible”, segons ha informt el Consell Regulador de la
DO Empordà. Acompanyats pel bon temps, els participants han iniciat l'ascensió
al cim des del Coll de Fontalba a les vuit del matí. En poc més de tres hores,
els excursionistes han coronat el cim del Puigmal, a gairebé 3.000 metres d'alçada,
on s'ha realitzat la inauguració del tast d'alçada amb l'actuació de la colla
castellera de la capital de l'Alt Empordà. Posteriorment, s'ha celebrat el tast
i cap, quarts de dues de la tarda, s'ha iniciat el descens. El tast ha comptat enguany
amb vins dels cellers: lavinyeta, AV Bodeguers, Arché Pagès, CanSais, Celler
Cooperatiu d'Espolla, Clos d'Agon, Masetplana, Vinyes dels Aspres i Vinyes
d'Olivardots.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada