dijous, 18 de juliol del 2013

Vin Doré 24k, un nou escumós amb pols d'or que s'anuncia il·legalment com a cava




Els seus responsables diuen que “al món dels vins i caves de luxe hi ha un abans i un després de l'aparició de Vin Doré 24k. “Els caves i escumosos de la marca busquen satisfer als paladars més exigents oferint un exclusiu producte mai vist abans”. El producte, que anomenen “Cava” sense ser-ho, inclou pols d'or de 24K. A més, s’elabora amb alguna varietat no admesa pel reglament del Consell Regulador del Cava, com ara l’airén, la sauvignon blanc i la verdejo. També s’elabora amb les varietats autoritzades chardonnay i macabeu. S’ha elaborat seguint el Mètode Tradicional Champenoise, “deixant que la temperatura i el silenci que guarden els cellers de Las Cuevas siguin els catalitzadors de les seves millors aromes i gustos”. La fórmula “única” de Vin Doré 24k fa que l'or estigui en suspensió més de 8 minuts en ampolla i en la copa de forma "indefinida". És, diuen, “un espectacle visual i per al paladar, perquè la pols d'or no s'aprecia en boca, cedint tot el protagonisme als vins”. No és el primer escumós amb pols d’or que es comercialitza.
            L'exclusivitat del producte fa que es cuidin tots els detalls. El Brut Imprerial, i el vi escumós (comercialitzen dos productes) “es presenten en elegants ampolles que marquen la distinció del producte”. L'etiqueta està realitzada de forma artesanal pels mateixos orfebres que elaboren les del champagne Armand de Brignac. En ser productes tan selectes la seva producció és limitada i només es poden adquirir en exclusius espais gourmet i en establiments d'oci de referència com són l'hotel Ritz, l'hotel Wellington, el Palace, el club Billonaire, Olivia Valere Cabaret… Vin Doré 24k disposa de tenda on-line a través de www.vindore.com.

1 comentari:

  1. yo lo he probado y me he enamorado de este Brut....
    Espectacular la presencia y el sabor, no me meto en si lo llaman o no cava, pero mas vale que los catalanes aprendamos del talento de los demás...
    Este producto merece la pena.

    ResponElimina