dimecres, 24 de juliol del 2013

Concert solidari a la Cooperativa Falset Marçà, aquest dissabte


La sala de bótes de la Cooperativa Falset Marçà acollirà aquest proper dissabte, 27 de juliol, un concert solidari a càrrec de l’orquestra Camerata XXI. Els diners que es recaptin es destinaran al projecte ‘Todos con Pilar’, per ajudar a recuperar la mobilitat a Pilar Rodríguez, companya i amiga d’alguns intèrprets de l’orquestra tarragonina, que ha patit una greu malaltia recentment. El concert tindrà un cost de 10 euros i les entrades anticipades ja estan a la venda a Moda Sport Falset (Avinguda Catalunya, 10).
L’Orquestra Camerata XXI té previst interpretar un variat repertori de música de cambra, des de Bach a Shostakovich, i també alguna peça de Bach. Serà a partir de les 21h del proper dissabte, a la sala de bótes del celler, un dels espais de més recolliment i misticisme on envelleix el vi. Les portes de la Cooperativa s’obriran una hora i mitja abans del concert, cap a les 19,30h, i hi haurà servei de bar amb degustació de tapes al llarg de tota la nit. A les 20h, la plaça d’accés al celler s’inundarà de música amb les versions del grup de Falset, la Soul Machine Street Band, que precediran el concert de Camerata XXI.
La Cooperativa manté la voluntat d’obrir les portes del celler per desenvolupar-hi projectes culturals, socials i solidaris i, en aquest cas, ha cedit de manera desinteressada l’espai als promotors de la iniciativa – l’orquestra Camerata XXI- per tal que puguin realitzar el concert amb fins benèfics. D’aquesta manera, els socis i sòcies de Falset Marçà se sumen al projecte ‘Todos con Pilar’, que també rep donacions particulars a través del compte bancari BBVA 0182 - 0152 - 89 – 0201619171.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada