dimecres, 10 de juliol de 2013

González Byass, el primer celler espanyol i el setè del món




González Byass s'ha erigit com el primer celler espanyol i el setè del món en el rànquing dels 100 Millors Cellers de 2013 elaborat pels diferents periodistes i escriptors sobre vi que conformen la WAWWJ (World Association, Wines & Spirits, Writers and Journalists). Per la seva banda, Leonor Palo Cortado se situa en el lloc 36 del rànquing dels 100 Millors Vins del Món de 2013, aconseguint ser el primer i únic vi de Jerez present. Amb un total de 2.154 punts i 113 premis obtinguts en certàmens i concursos internacionals, com Mundus Vini, Decanter WWA, IWSC, Bacchus o Japan IWC entre altres, “es reconeix la labor i aposta per la qualitat, sostenibilitat i mercats internacionals de la família de vins de Gonzalez Byass, composta per Beronia (DO.Ca. Rioja), Viñas del Vero (DO Somontano), Blecua (DO Somontano), Tío Pepe (DO Jerez), Finca Constancia (VT de Castilla), Vilarnau (DO Cava i DO Penedès) i Finca Moncloa (VT de Cadiz).
            Leonor Palo Cortado ha aconseguit estar per primera vegada entre els 100 Millors Vins del Món de 2013 gràcies als èxits recollits als EUA i Europa. Aquest vi és considerat per Antonio Flores, enòleg i master blender de Tío Pepe, com el “vi rebel”. Aquest rànquing s'elabora a partir dels resultats i puntuacions aconseguits en certàmens i concursos internacionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada