divendres, 19 de juliol de 2013

La Cuvée D.S. de Freixenet rega les gambes de Vilanova des d'avui i fins al 29 de setembre a 28 restaurants





Vilanova i la Geltrú i Freixenet han posat en marxa una important campanya gastronòmica de promoció de la ‘Gamba de Vilanova’ que es durà a terme entre avui divendres, 19 de juliol, i el 29 de setembre. Hi participen un total de 28 restaurants. Les Jornades Gastronòmiques de la Gamba de Vilanova, que comptem ab el cava Cuvée D.S. de Freixenet, s’han presentat aquest migdia amb un dinar al restaurant Marejol i en una visita al port pesquer i a la subhasta de la llotja. A la presentació hi ha assistit el regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament vilanoví, Gerard Figueras; el patró major de la Confraria de Pescadors, Miquel Illa, i el delegat comercial de Freixenet Sebastià Bonet. Tots s´han mostrat convençuts de l’“èxit” de la campanya”.
            Amb l’objectiu de promocionar la gamba vermella, un dels productes més destacats i emblemàtics de la gastronomia vilanovina, es desenvoluparan seguit d’activitats gastronòmiques i lúdiques, encaminades a oferir experiències úniques i diferenciades als amants del productes de qualitat. La Campanya Gastronòmica de la Gamba de Vilanova busca sumar sinèrgies entre la Confraria de Pescadors de Vilanova, els restaurants de la ciutat i l’Ajuntament local, amb el potent patrocini de Freixenet. Es busca identitat gastronòmica singular i tornar a resituar Vilanova i la Geltrú com a una destinació culinària de primer nivell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada