dimarts, 2 de juliol del 2013

Continua la venda de la Samarreta Solidària 'El Penedès'



La Samarreta Solidària ‘El Penedès’ impulsada per la Penedesfera -la comunitat de bloguers i interessats en el web 2.0 de l’Anoia, l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf- continua amb la seva venda especialment per aquest estiu amb els quatre models realitzats fins ara: ‘London Berlin New York El Penedès Shanghai’, ‘UNIVERSITY OF PENEDÈS’, ‘Penedésgenial!’ i ‘Check in El Penedès’. Després de les 6es Jornades de la Penedesfera, celebrades a Calafell del 24 al 26 de maig passat, es va constatar que els models de la Samarreta Solidària ‘El Penedès’ actuals tenen un èxit notable i se segueixen venent als punts de venda que col.laboren amb la iniciativa durant tot l’any i que es relacionen al Portal de la Penedesfera. També es poden adquirir a diversos esdeveniments d’arreu del Penedès com el passat “El Penedès a Barcelona” o els propers Festival de Música a les Vinyes de Subirats, que se celebra el 20 i 27 de juliol a Torre-ramona (Subirats), i el Cavatast de Sant Sadurní d’Anoia del proper octubre. Des d’aquesta temporada la secretaria de l’Institut d’Estudis Penedesencs gestionarà directament la iniciativa.
            L’activitat de la venda de la Samarreta Solidària ‘El Penedès’ té 3 objectius: Promoure turísticament el Penedès recolzant els esdeveniments relacionats, cercar la màxima col·laboració d’entitats i particulars en una iniciativa comuna pel Penedès i recaptar fons per la causa solidària de La Marató de TV3.
            L’Institut d’Estudis Penedesencs, del qual la Penedesfera és la secció TIC, assumeix el finançament de l’operació, la venda a les seves seus i a través d’internet mitjançant l’enviament per correu. També a partir d’aquest any gestiona la producció i la gestió relacionada amb els punts de venda col.laboradors. Hi ha 5 talles diferents: Nen, Petita (S), Mitjana (L) i Gran (XL) i Extra gran (XXL). El preu per cada unitat és de 10 Euros a qualsevol mida. Cal recordar que aquest és sobretot un acte solidari, doncs tots els beneficis seran entregats al desembre a La Marató de TV3. Aquesta és una iniciativa que dura tot l’any tancant el cercle de la comunitat de bloguers, que ja supera els 1.000 membres. Així la Penedesfera, que sorgeix de la ciutadania, torna al carrer després de passar per la xarxa. Les altres activitats presencials de la Penedesfera, fora de internet, són les Jornades de la Penedesfera per a traslladar al conjunt de la societat el fenomen bloguer gràcies a les eines del web 2.0 i les noves tecnologies des d’una vessant social, ciutadana, participativa i col.laborativa; i també el Vins&Blogs, les trobades informals de bloguers de la Penedesfera.
            Els punts de venda de persones, entitats, empreses i administracions fins al moment, que estan col·laborant amb aquesta causa solidària, i als quals sempre es pot incorporar qualsevol interessat enviant un e-mail a l’Institut d’Estudis Penedesencs, secretaria@iepenedesencs.org, es poden consultar al portal de la Penedesfera: http://www.penedesfera.cat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada