dilluns, 3 de desembre del 2012

Torrons, vins, formatges, paisatge de vinya i una fondue a un celler, aquest dissabte al Penedès

L’empresa Vicicling, especialitzada en rutes vitivinícoles pel Penedès, organitza per aquest dissabte 8 de desembre una jornada on s’ofereixen torrons, vins, formatges, paisatge de vinya i una fondue a la cava d’un celler. En aquesta ocasió, Vicicling ha aparcat les bicicletes i ha organitzat una activitat que “marida a la perfecció amb l’època de l’any més freda i nadalenca”. La jornada començarà amb una passejada pel nucli antic de Vilafranca del Penedès per conèixer les tradicions més arrelades d’aquesta vila. A continuació, per començar a a obrir boca,  es farà un tastet de torrons a la torroneria Sirvent, seguida d’una explicació sobre el procès d’elaboració d’aquest producte tan nadalenc. Tot seguit, dins la mateixa vila, els assistents gaudiran d’un maridatge de vins i formatges de la mà de Xerigots.  Posteriorment tocarà desplaçar-se i endinsar-se dins la vinya. A la zona de Subirats es podrà conèixer de primera mà les tasques que es fan en aquesta època de l’any, com ara la poda. Ben entrada l’hora de dinar, el celler Fèlix Massana de Sant Pau d’Ordal obrirà les portes per acabar d’arrodonir la jornada. En aquest celler familiar es podrà conèixer el procés de l’elaboració del vi, seguit d’una fondue entre bótes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada