dimarts, 18 de desembre del 2012

El Consell Regulador del Cava patrocina la primera edició de la Fira Casa Arte


El Consell Regulador del Cava patrocina la I Fira d'Iniciació al col·leccionisme d'Art Contemporani, Casa // Arte, que tindrà lloc des d’avui dimarts 18 i fins al 23 de desembre a la seu del COAM (Col·legi Oficial d'Arquitectes de Madrid), situat al Carrer Hortaleza, 63. Per apropar al públic el procés de creació, els artistes Anak & Monoperro faran un mural inspirat en el cava durant el matí del dia 18. El públic que s’acosti a Casa/Art podrà veure com treballen aquests artistes coneguts per la simbologia de la seva obra, que implica una consciència artística concreta i que es desenvolupa dins d’una corrent denominada Animisme Urbà, on l’art va més enllà de ser una cosa que s’introdueix en la realitat sinó que és una manera de viure-la i de produir-la.
            26 galeries de tot Espanya presenten a Casa // Arte les propostes de gairebé cent artistes de totes les disciplines. Experts i no iniciats podran adquirir obres d'autors consagrats com Pamen Pereira, Daniel Verbis o Badri Lomsianidze i d'emergents com Sara Landeta o Sonia Espigares a preus assequibles. Totes aquestes propostes, tant les dels artistes consagrats com les dels emergents, i de totes les disciplines, tindran un valor màxim de 1.800 € (IVA no inclòs), cosa que suposa una oportunitat interessant tant per a col·leccionistes experts com per als que vulguin començar a iniciar-se en el col·leccionisme i en l'adquisició d'art contemporani. Els artistes emergents també trobaran a Casa // Arte una oportunitat, gràcies al programa Solo Project // Collection, en què 6mas1, Galeria Alegria i La Fundación, en col·laboració amb PAC, presentaran una selecció d'artistes, que tenen com a característica principal que mai han estat representats per una galeria i que, per tant, trobaran aquí una ocasió immillorable per donar-se a conèixer davant del gran públic, col·leccionistes i professionals.
Per garantir la qualitat artística tant de les galeries participants com dels artistes exposats, Casa // Arte ha tingut la col·laboració d'un comitè de selecció format per un selecte grup d'experts: Blanca Berlín, galerista i, a més, directora artística de Casa // Arte, Javier Vallhonrat, artista i Premi Nacional de Fotografia, Leyre Bozal, conservadora de la Fundació Mapfre, Alejandro Castellote, comissari i crític d'art, i Enrique Vallés, col·leccionista i vicepresident de l'Associació 9915.
            L'entrada costarà cinc euros (amb carnet d'estudiant, tres euros) i l'horari al públic des del dimarts fins al divendres serà de 12.00 hores a 21.00 hores. Dissabte, 22 de desembre, obriran d'11.00 a 21.00 hores i el diumenge, 23 de desembre, d'11.00 a 17.00 hores.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada