dimarts, 4 de desembre de 2012

Nou nom, Arrelium, i nova imatge per als vins joves de Miquel Pons



El celler Miquel Pons de La Granada (Alt Penedès) acaba de renovar totalment la imatge dels seus vins joves amb noves etiquetes i nou nom comercial: Arrelium. La nova imatge, segons el celler, és “moderna i actual, representa un cep dibuixat cap per avall imitant les arrels de la terra, tot un simbolisme de la unió de la part visible amb la no visible del món de la natura”. En la nova etiqueta apareix l’any de la collita i s’hi afegeixen les paraules “Terra, Esforç...Viticultura”, que són “la referència del treball de Miquel Pons”. A la contra etiqueta, que està escrita en català, castellà i anglès per atendre la creixent demanda dels mercats internacionals, s’hi ha incorporat un codi QR per accedir a més informació sobre els vins. Des d’ara, doncs, Arrelium servirà per distingir la línia de vins blancs, rosats i negres més joves del celler.  Aquest nom i la seva imatge “volen unir les arrels que ens lliguen a un procés, a una filosofia, dedicada a la viticultura i el territori amb la feina de pagès callada, durant tot l’any, esperant la collita”. Els nous vins Arrelium (negre, rosat i blanc de blancs) com tota la producció de Miquel Pons, estan emparats per la DO Penedès.
            En el cas del blanc de blancs, el primer que s’està comercialitzant, el cupatge es fa amb la base del xarel·lo i uns tocs de chardonnay i muscat. Segons el celler és “de color pàl·lid i brillant, amb l’aroma de fruites madures (préssec, albercoc, poma i pera) de paladar suau i equilibrat, destaca per la seva frescor i finesa. Aquest vi es ideal per a peixos, mariscos, primers plats i entrants”. Caves Miquel Pons també han renovat recentment la imatge dels seus caves reserva i brut reserva. Aquesta actualització en l’etiquetatge dels vins novells forma part de la renovació que està introduint el celler de La Granada per a “modernitzar i impulsar la imatge” dels seus productes que ja s’exporten a una quinzena de països d’arreu del món.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada