dimarts, 11 de desembre del 2012

XLVII investidura del Serenísimo Capítulo del Vino, dissabte a Torre del Veguer amb Felip Puig i pregó sobre els vins del Garraf




El Serenísimo Capítulo de Caballeros del Vino fa aquest dissabte a la nit al celler Torre del Veguer de Sant Pere de Ribes (Garraf) la seva XLVII investidura. Enguany s’investeixen en un acte protocolari, amb capes incloses, diverses personalitats, com el conseller Felip Puig. S’ha confirmat l’assistència de diversos empresaris, com el president d’honor de Freixenet, Josep Ferrer, o la presidenta de Torelló, Ernestina Torelló. També s’investirà el pregoner d’enguany, un servidor. El pregó d’enguany tindrà com a protagonistes els vins del Massís del Garraf.
            El Serenísimo Capítulo de Caballeros del Vino és presidit per l’empresari Joaquim Gay de Montellà i Ferrer Vidal, el president de la patronal Foment del Treball i propietari del celler Torre del Veguer. El seu primer president va ser Miguel Mateu (Castell de Perelada), i el seu primer pregoner Salvador Dalí. Aquesta acadèmia bàquica és una de les confraries del vi més antigues de l'Estat, fundada l'any 1966. Compta amb 250 membres de tot el país. L'objectiu d'aquesta institució ha estat sempre el de "rendir culte a la important riquesa vinícola espanyola, donant a conèixer i fomentant el consum de la més variada i selecta gamma de vins que la integren”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada