dissabte, 15 de desembre del 2012

Una vintena d'elaboradors, avui al nou Cavashopping de Sant Sadurní d'Anoia




Una vintena d’elaboradors de cava de Sant Sadurní d’Anoia, entre ells marques de renom internacional, participen aquest dissabte 15 de desembre en el primer Cavashopping, una iniciativa turística i comercial impulsada per l’associació Som Sant Sadurní que pretén “apropar el producte per excel·lència d’aquestes festes a totes les persones que visitin el municipi i reivindicar el cava com un producte amb un valor identitari i genuïnament català”.
            Per això, les persones que vinguin a Sant Sadurní per descobrir l’experiència del Cavashopping disposaran del Tren del Cava, un tren turístic per poder-se desplaçar per tot el poble i descobrir els cellers i les pastisseries on podran tastar el cava i els torrons abans de comprar-los, així com apropar-se als restaurants per poder dinar i als comerços per fer les compres de Nadal. També es posarà a disposició dels visitants un mini bus que farà els trasllats als cellers més allunyats del centre. En arribar a Sant Sadurní, els visitants podran deixar el cotxe a l’aparcament gratuït del Centre des d’on sortirà el Tren del Cava i on es podran comprar els tiquets al preu de 6 euros, que inclouen, a més de l’accés il·limitat al tren turístic i al mini bus, una copa de vidre i un suport per dur-la penjada, i la primera degustació de producte.
            Per fer més còmoda i agradable la visita, els establiments adherits al Cavashopping oferiran un servei de consigna que permetrà que el visitant pugui fer el circuit pels cellers i comerços sense haver de preocupar-se de carregar les compres. Un servei de MRW recollirà tots els paquets degudament identificats de totes les botigues i els durà al punt de consigna de l’aparcament gratuït del Centre, on al finalitzar el circuit els visitants podran recollir les seves compres.
Els gairebé seixanta establiments adherits al Cavashopping —cellers, pastisseries, restaurants i comerços— tindran un distintiu perquè el visitant els pugui identificar fàcilment i disposaran d’uns fulletons informatius per indicar sobre un plànol tota l’oferta disponible. A més, durant tot el dissabte hi haurà punts de música al carrer repartits per tota la zona de vianants de l’eix comercial de Sant Sadurní. D’aquesta manera, Som Sant Sadurní vol recuperar també l’antiga tradició d’anar a comprar el cava per Nadal a Sant Sadurní.
            El Cavashopping forma part d’un projecte anomenat Les 4 estacions del Cava que pretén fomentar l’activitat turística i comercial de Sant Sadurní a partir de quatre activitats festives organitzades al llarg de l’any en cap de setmana i inspirades en cada estació i el cicle de la vinya i el cava. En cadascuna d’aquestes quatre jornades festives el visitant tindrà una àmplia oferta de propostes relacionades amb el cava, cellers, cuina, comerç, cultura i paisatge per poder passar tot un dia a Sant Sadurní. El projecte, que té el suport del Patronat de Comerç i Turisme de Sant Sadurní, s’engega aquest cap de setmana amb el Cavashopping i continuarà amb altres experiències com Nit i Cava, Cava, art i Cultura i tancarà el cicle la tradicional mostra Cavatast.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada