dilluns, 17 de desembre del 2012

4.500 consumicions de 20 marques de vi negre i 1.800 tiquets de 4 degustacions al Tastavi, a la Fira del Gall


L’Ajuntament de Vilafranca del Penedès ha fet avui una valoració molt positiva de la Fira del Gall d’aquest passat cap de setmana. Quant als vins negres, s’ha mantingut la xifra de 4.500 consumicions de les 20 marques de vi negre DO Penedès. On si que s’ha detectat un increment important, del 27%, ha estat en el Tastavi, on s’han venut 1.880 tiquets de quatre degustacions.
            S’han superat els 40.000 visitants. Pel que fa als diferents àmbits de la fira, la mostra gastronòmica ha incrementat un 2% superant totes les expectatives dels restauradors. S’han servit 13.700 racions i s’observa que cada any s’incrementa el nombre de persones que s’emporten les degustacions a casa, bé per consumir-les el mateix dia o l’endemà o bé per reservar-les per a les festes de Nadal. Pel que fa a l’aviram venut, s’han sacrificat a l’escorxador gratuït 1.400 peces. Les 400 peces de gall negre sacrificat es van exhaurir totes diumenge a les 13,30h. S’ha incrementat un 7% la venda de gall negre envers altres tipus d’aviram. Els criadors han detectat un augment del nombre d’encàrrecs de gall negre per aquesta setmana.
            La regidora i presidenta del Patronat Municipal de Comerç i Turisme de Vilafranca, M. Dolors Rius, acompanyada de la directora del Patronat, Pilar Yagüe, ha fet aquest migdia una valoració aproximativa de l’edició d’enguany de la Fira del Gall. Rius ha qualificat la fira d’enguany com un “èxit rotund d’afluència de visitants. El certamen està consolidat i molta gent ja és assídua i fidel a la cita. Molts visitants la tenen marcada en vermell en seu calendari”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada