San Francisco ha
acollit fa uns dies, segons s’ha informat des del Consell Regulador de la DO
Empordà, la presentació de la recent publicació sobre els cellers i vins de
l'Empordà en anglès editada per Vinologue. Durant la presentació es van poder
tastar diversos vins d'aquesta DO que s'exporten als Estats Units, de tres dels
cellers empordanesos amb més dinamisme i projecció internacional : Lavinyeta,
Vinyes dels Aspres i Espelt. L'activitat ha estat oberta al públic per donar
resposta al creixent interès en conèixer els vins empordanesos. Durant la presentació es va poder comprar la
guia 'Vinologue Empordà' a un preu especial juntament amb el tast. El llibre
acaba de ser reconegut amb el premi Gourmand com a millor guia d'enoturisme
2012 publicada als Estats Units. Actualment el llibre està disponible en
edició electrònica a les botigues online d'Apple, Amazon i Barnes & Noble i
es pot trobar en la seva acurada versió impresa a cellers, botigues de vi,
restaurants o hotels de Catalunya, i a partir d'aquest desembre també a
Califòrnia. Vinologue Empordà és la primera guia en anglès que es publica
d'una zona vitivinícola de Catalunya i és una prova més de l'interès que
desperta internacionalment la creixent oferta enoturística de les comarques de
l'Alt i Baix Empordà. L'autor, Miquel Hudin, és californià i actualment viu a
Catalunya.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada