dilluns, 24 de desembre del 2012

Cellers de Can Suriol organitza un divertit sopar amb joc de vins


Cellers de Can Suriol ha organitzat una activitat divertida que resulta de la fusió entre un maridatge, un taller i un divertit joc per amenitzar un sopar, que es farà el 12 de gener, Des del celler s’afirma que “és l’excusa perfecta per tastar vins, riure i conèixer nous conceptes relacionats amb el vi i el cava; el cultiu ecològic, l’elaboració, i els tastos seran per nosaltres el fil conductor”. La suma de jocs, preguntes, projeccions, material didàctic i divertits tastos a cegues, faran d’aquesta “una activitat perfecte per regalar a qualsevol amant del vi o de les noves experiències sensorials i gastronòmiques”. Es desenvoluparà durant l'àpat de la mà d'un entès en vins en una sala privada i reservada pel grup a l’Hotel Restaurant 106 de Barcelona, “on gaudireu dels seus exquisits plats preparats per l’ocasió en un entorn 4 estrelles”. De la mà de Cellers de Can Suriol, un petit celler ecològic penedesenc amb arrels històriques del s. XII faran un recorregut per apropar al centre de Barcelona la cultura del vi. S’afegeix que “entre rialles jocs i el menjar, farem un còctel que us permetrà resoldre els vostres dubtes i així convertint-vos en uns entesos en vins i caves. Fugint dels típics tastos, maridatges o tallers us esperem per compartir rialles, bona companyia i millor vi".


Duració; 2,5 hores
Inclou: sopar menú complert, joc de vins, tastos amb vins i caves de www.suriol.com taller, dossier i obsequi per a tots els assistents.
Atenció: Castell de Grabuac S.L es reserva el dret de cancel.lar l’activitat si no s’arriba al mínim d’assistents 3 dies previs a l’activitat, avisant als clients.
Preu: 39€ Tot inclòs
Dia: disabte 12 de gener del 2013
Hora: 21h
Lloc: Villaroel 106, Barcelona www.el106.es
Contacte i reserves:
Eva: 617771706 eva@senses3.es
Eudald: 660222117 enoturisme@suriol.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada