El restaurant
japo-ibèric Kabuki, una estrella Michelin, ha cuina per a 230 persones en un esdeveniment
en que Clos Pons (DO Costers del Segre) ha presentat el seu nou vi Roc de Foc. La
proposta enogastronòmica es va iniciar divendres a la nit amb plats com el
tataki de bonítol, un usuzukuri de petxina de pelegrí, l’ostra Utah Beach o una
costella de bou de la raça wagu. El sopar es va fer al celler de Clos Pons, entre
les bótes de roure. Aquest celler, de fet, s’ha convertit aquest cap de setmana
en un restaurant on s’han servit (70 euros) vuit dels millors plats de Mario
Payán (Kabuki-Madrid) maridats amb els vins Clos Pons. El nou vi de Clos Pons és
un monovarietal de macabeu que, fermentat i envellit en bocois de roure, “es
mostra llarg i amable, i destaca pel seu cos i la seva untuositat”, segons s’ha
explicat des del celler. L’acte organitzat pel Club de Vins Clos Pons s’emmarca
dins del programa ‘Cuina al Celler’. Tot plegat s’ha presentat com “una oferta
gastronòmica exclusiva en un entorn únic” que es repetirà quatre vegades a
l’any. (www.clospons.com). La presència
de Kabuki en aquest celler de L’Albagès, finalitzarà dfemà dilluns amb una
Master Class a càrrec de Mario Payán. El reconegut cuiner madrileny s’ha
convertit en un referent a nivell internacional, i restauradors procedents de
tot Catalunya assistiran a un acte limitat a 25 persones.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada