dilluns, 3 de desembre del 2012

Nou portal dels vins, productes gourmet i enoturisme de l’Empordà i la Costa Brava





www.empordadivinum.com és el nou portal dels vins, productes gourmet i enoturisme de l’Empordà i la Costa Brava. És una plataforma oberta a aquelles empreses de la zona que vulguin promocionar la seva marca i/o productes. Empordà Divinum neix com a un portal que “vol aglutinar tota l’oferta cultural, gastronòmica i de lleure, amb el vi i l’enoturime com a eixos vertebradors, de l’Empordà i la Costa Brava”.  Els seus promotors diuen que és “un projecte que és fruit de casualitats, esperit emprenedor i amor cap a una terra a la que es vol servir i homenatjar fent conèixer les seves qualitats, sempre des del respecte i preservació del seu entorn i biodiversitat”. L’objectiu d’Empordà Divinum és que usuaris i empreses utilitzin aquesta plataforma “per fruir de l’oferta per viure i conèixer millor aquest entorn i que també l’utilitzin per oferir informació i promocionar els seus productes i serveis”. Empordà Divinum, s’afegeix, “és el resultat d’una suma de garanties: la d’una empresa líder en el sector de la distribució de vins i productes selectes de la comarca i de l’experiència en el món de la comunicació social media. Tradició i noves tecnologies s’uneixen per a fer possible que aquest sigui un projecte amb garanties i a l’abast de tothom”.

            El portal ofereix un ventall de productes que es divideix en cinc categories: vins, gourmet, packs, ofertes i promocions. Pel que fa a vins “hi trobareu una amplia i representativa carta amb una excel·lent relació qualitat-preu”. Els productes gourmet representen “una bona mostra de la riquesa gastronomia de l’Empordà i la Costa Brava”. Els packs han estat creats amb l’objectiu de “fer propostes equilibrades”, econòmiques i suggeriments per fer front a qualsevol compromís o necessitat personal. N’hi ha de quatre tipus: Romàntic, Regal, Empordà i Nadal. En l’apartat ofertes, qualsevol dels productes anteriors és susceptible d’esdevenir-ne una. De manera periòdica aniran oferint promocions relacionades amb productes exclusius i/o d’enoturisme que es comunicaran a través del web o del butlletí. Només se’n podrà gaudir si s’és membre del Club eD. Empordà Divinum ha creat el Club eD, per a “poder compartir experiències úniques i exclusives per a tots els socis”. El club és obert a tothom, tant als usuaris com a aquells qui vulguin promocionar els seus serveis des del portal.

1 comentari:

  1. Ramon,
    moltes gràcies per la publicació.
    És un honor per nosaltres i un bon cop de mà de cara a la promoció.

    Ja et faig saber que de cara a finals de gener estem preparant una trobada amb bloggers i periodistes especialitzats per fer una ruta d'un dia per cellers de l'Empordà. M'encantaria comptar amb la teva presència.

    Una abraçada!

    Francesc Buxeda Aliu

    ResponElimina