dimecres, 4 de setembre del 2013

Sis noves sessions de maridatge de vins i formatges a Xerigots de Vilafranca


Xerigots, la botiga de formatges i vins de Vilafranca del Penedès (Avinguda Tarragona,3), amb la voluntat de difondre la cultura del formatge, així com les virtuts dels vins elaborats a Catalunya, ha organitzat sis noves sessions de maridatge de vins i formatges per les properes setmanes:

* Alfredo Arribas - Portal del Priorat (Montsant i Priorat) - 18 de setembre – Es tastaran vins que elabora aquest reconegut arquitecte sota les denominacions Montsant i Priorat.
* Marco Abella (Priorat) - 25 de setembre - L'autenticitat del poble de Porrera i l'ecologia es reflecteix en aquests grans vins.
* Succés Vinícola (Conca de Barberà) - 2 d'octubre - Un nou celler de la Conca de Barberà, fruit del Viver de Celleristes. Unes promeses del trepat.
* Martí Serdà (Penedès) - 9 d'octubre - Se'n parla molt del seu Xitxarel·lo. Es tastarà, juntament amb altres vins i caves.
* Avgvstvs (Penedès) - 16 d'octubre - Un dels cellers de referència del Penedès, amb vins marcadament mediterranis.
* Vinya Janine (Tarragona) - 23 d'octubre - Producció integrada, vins que s'elaboren només amb vinyes pròpies. Un dels primers en apostar per la qualitat a la DO Tarragona

Tots els maridatges comencen a les 19:30 i tenen una durada d’1 hora aproximadament. Els maridatges són gratuïts i les inscripcions es fan enviant un correu electrònic a info@xerigots.cat (l’aforament és limitat; cada persona es podrà inscriure a un màxim de dos maridatges i només es reservarà un màxim de 2 places per cada correu electrònic).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada