Per segon any consecutiu la patronal Pimecava ha col·laborat amb les
activitats del dia de la Revista Cuina a Manlleu, aquesta vegada maridant
alguns dels seus caves reserva i gran reserva amb embotits singulars. Va ser el passat dissabte dia 21, en el marc de la Festa del Porc i la
Cervesa de Manlleu. L’activitat, que va completar ràpidament totes les places
disponibles, “va fer descobrir als assistents la qualitat dels caves dels
petits elaboradors que hi van participar, així com una selecció d’embotits
completament nous, elaborats seguint receptes algunes d’elles d’origen
medieval, andalusí, o basades en el llibre del Sent Soví i el llibre del Coq”,
segons ha informat Pimecava. L’activitat va estar dirigida pel cuiner Pep
Nogué, els embotits van ser presentats per Jordi Vilarasa i embotits de la
Catxaruda i la presentació de caves va anar a càrrec d’Ignasi Seguí, en
representació de Pimecava.
Els maridatges van ser els següents: Peuada amb Cava Extra Brut Reserva de
Torreblanca, Farcit Medieval amb Rovellats Brut Imperial, Cassola amb Segunyola
100% xarel·lo de Mas Candí, Botifarra de Lucania amb Oriol Rossell Brut Nature
Reserva i Mirkas amb Noa de Bohigas.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada