dilluns, 23 de setembre del 2013

Obertes les inscripcions per al curs de formació de personal de contacte per a empreses d’enoturisme dirigit a joves i aturats

S’ha obert el període d’inscripcions, fins el 15 d’octubre, per al curs de formació de personal de contacte per a empreses enoturístiques ‘Turisme del Vi: eines per a una nova activitat professional’, que té com a objectiu dotar els alumnes de coneixements sobre la cultura del vi i de les habilitats necessàries per a una correcta atenció al visitant enoturístic en qualsevol tipus d’empresa relacionada com cellers, restaurants, allotjaments, guiatge, etc. Aquesta acció formativa gratuïta està dirigida a joves i aturats de les comarques de Tarragona amb activitat enoturística i s’impartirà al Parc Científic i Tecnològic de Turisme i Oci (al campus de la URV a Vila-seca) el mes d’octubre en la seva vessant de docència i els mesos de novembre i desembre es realitzaran les pràctiques en empresa. El curs comptarà com a docents amb Jaume Salvat, responsable d’enoturisme del Grup de Recerca d’Anàlisi Territorial i Estudis Turístics del departament de Geografia de la Universitat Rovira i Virgili, Jordi Calabuig, responsable del projecte INTURVI, Pedro Cabanillas, enòleg i professor de la Facultat d’Enologia de la URV i Anna Casabona, professora de la Facultat d’Enologia de la URV.
El curs és organitzat pel Consorci per a la Millora de la Competitivitat del Turisme i l’Oci a les comarques de Tarragona dins el projecte Pla INTURVI (Clúster d’Innovació del Turisme del Vi de les comarques de Tarragona), un projecte subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu en el marc del programa de Projectes Innovadors i Experimentals. Aquest és el segon dels cursos dissenyats per INTURVI, després que el primer, ‘Gestió i màrqueting online de l’Enoturisme’, se celebrés el mes de juliol. Inturvi té com a objectiu generar oportunitats empresarials i professionals en l'enoturisme, per això vol millorar la competitivitat del sector mitjançant formació específica.
Per a més informació i inscripcions cal posar-se en contacte amb l’Oficina tècnica INTURVI, Eva Martínez, a través del correu electrònic eva.martinez@pct-turisme.cat o del telèfon 977 394 871.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada