dimecres, 25 de setembre del 2013

Els ‘Dimarts Qalidès’ es reprenen el 8 d'octubre amb Can Feixes



El proper 8 d’octubre, Qalidès Terrers del Penedès iniciarà el segon cicle dels ‘Dimarts Qalidès’ en el qual es dóna a conèixer els seus vins de terrer a un públic de proximitat, “interessat en gaudir de l’expressió del Penedès a través del seus vins” a la Taverna del Vinseum de Vilafranca del Penedès. Joan Huguet, propietari del celler Can Feixes, serà l’encarregat de reprendre aquests tasts que, durant el primer cicle van omplir de gom a gom tots els dimarts on van participar els cellers: Jean Leon, Jané Ventura, Can Ràfols del Caus, Mas Comtal, Albet i Noya i Gramona. La Taverna del Vinseum, com fins ara, serà l’escenari on es duran a terme aquests tasts. La primera etapa va tenir lloc del 28 de maig al 2 de juliol i el segon període s’iniciarà el dimarts 8 d’octubre i finalitzarà el dia 12 de novembre.
Qalidès és una associació de cellers penedesencs que defensen el caràcter i la qualitat de vins del Penedès, respectuosos amb l’entorn, la seva identitat paisatgística i riquesa d’un territori amb 2500 anys d’experiència en la producció vitivinícola. Mireia Torres, actual presidenta i els membres de l’associació han reafirmat els objectius de Qalidès, que són: “promoure una viticultura sostenible amb el medi ambient, donar a conèixer la personalitat i singularitat de vins de terrers; i promoure l’enoturisme del Penedès a través d’experiències úniques amb productes de proximitat”. El cellers que formen part de Qalidès son: Albet i Noya, Avgvstvs, Can Feixes, Can Ràfols dels Caus, Castellroig, Gramona, Jané Ventura, Jean Leon, Mas Comtal, Miguel Torres, Pardas, Finca Viladellops.
Les dates dels tasts d’aquest segon cicle són:
08 d'octubre – CELLER CAN FEIXES
15 d'octubre – CELLER FINCA VILADELLOPS
22 d'octubre – CELLER CASTELLROIG
29 d'octubre – CELLER PARDAS
05 de novembre – CELLER AVGVSTVS FORVM
12 de novembre – CELLER MIGUEL TORRES
Les inscripcions seran per rigorós ordre de trucada al 93 624 38 22. Podran apuntar-se un màxim de dues persones per cada trucada, i s’obriran el dilluns abans de cada tast. L'aforament màxim és de 30 persones. No és podran fer reserves d’una setmana per l’altra .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada