Damià Deàs, desgorjant ahir a la nit |
Les Caves Vilarnau d’Espiells (Sant Sadurní d’Anoia) van reeditar ahir a la nit el seu Sopar de Verema, acollint una vuitantena de persones. Durant la vetllada, en l qual el gerent i enòleg Damià Deàs, va desgorjar a mà un cava rosat de pinot noir Reserva sense licor d’expedició i es va presentar el nou cava Subirat Parent, que es començarà a comercialitzar tot just abans de Nadal. Aquest nou cava, de l’anyada 2011, és un Reserva amb uns 17 mesos de criança. M’agrada més en boca, on mostra la personalitat de la varietat, que no pas en nas, on destaquen notes de pastisseria un pèl tancades. A Vilarnau es mostren especialment esperançats amb la qualitat de la subirat parent de la present verema. També es va poder tastar l’aconseguida segona anyada del vi tranquil de xarel·lo Capricis. Abans del sopar hi va haver un passeig des de les vinyes a les caves pasant per diferentes expèriencies de tast. El sopar, res de l’altre món, va fer un recorregut per diferents cuines del món (mediterrànea, asiàtica i llatina), a càrrec del Catering El Jardi de Manel Pla. Em va agradar només la tonyina. En acabar el sopar, hi va haver festa amb música en viu (el grup Blu-Jazz), barra de gintònics i DJ en directe.
D’altra banda, el proper dia 5 d'octubre es farà a les caves Vilarnau el lliurament
de premis del concurs ‘Dissenya la teva placa a Facebook’. S’anuncia com
“una jornada molt activa en la qual es podrà visitar les caves, assistir al
trepitjat del raïm, contemplar els dissenys finalistes i degustar algunes de
les joies enològiques de Vilarnau".
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada