divendres, 27 de setembre del 2013

40 referències de la Rioja, al Wine Lounge de Millesime Madrid


La VIIa Edició de Millesime Madrid (www.millesimemadrid.com) s’acosta. Aquest esdeveniment gastronòmic, que tindrà lloc de l'1 al 3 d'octubre al Pavelló de la Pipa de la Casa de Campo, arriba amb novetats i presenta ESPAÑOLEART. És “un concepte que recull i enalteix l'ADN d'Espanya, la gastronomia, la moda i l'arquitectura, donant suport als qui amb la seva tenacitat i creativitat exporten la imatge del país pel món. Pel que Millesime Madrid es converteix en un aparador únic i incomparable de les nostres ‘arts’ més representatives”. Wine Lounge, amb més de 40 referències DOQ Rioja, donarà la benvinguda als assistents, que a uns metres es trobaran davant la Plaça Major by Mahou, un espai per gaudir de les millors cerveses del Grup Mahou-San Miguel acompanyades de tapes. A la qual s’hi sumen nombroses avingudes i carrers on menjar i beure, així com un mercat i una zona de cocteleria. També hi haurà una terrassa per als fumadors.
A Millesime hi participen alguns dels millors xefs nacionals: Paco Roncero, Sergio Torres, Fina Puigdevall, Oscar Velasco, Ramon Freixa, Paco Pérez, Manuel de la Osa, Marcos Morán, Jorge de Andrés, Beatriz Sotelo, Xoan Crujeiras, Jesús Sánchez i Kiko Moya. I les propostes internacionals arriben amb els xefs de Cascais (Portugal) i Perú, el país convidat. Els portuguesos José Avillez i Vincent Farges (Fortalesa Do Guincho) i els peruans Rafael Piqueras (Maras, Llima) i Giacomo Bocchio (Manifiesto, Llima) seran els seus estandards. Repsol segueix apostant pels Joves Mestres, que també donaran a conèixer les seves creacions i, un any més, l'alta cuina d'avantguarda més internacional arriba en viu gràcies a NH hotels. A més el servei de ‘shuttle’ ve, com és habitual, amb Jaguar.

Quant a l'arquitectura, el prestigiós arquitecte Héctor Ruiz-Velázquez és el responsable de convertir Millesime en una ciutat, amb carrers, places i, així, “transformar-ho en un espectacle per als sentits”. Serà un lloc on passejar i conèixer els ‘espais’ que cobren vida de la mà de distingits estudis de disseny com ara Estudi 108, Estudi Cul de Sac, Estudio DR, Raquel Chamorro i Estudi MUHER. Així, l'Avinguda de la Moda, amb aparadors de prestigiosos dissenyadors espanyols per contemplar les últimes novetats de la passarel·la, s'apropa al públic a través de les col·leccions de Modesto Lomba, Roberto Torretta, Ángel Schlesser, Ágatha Ruíz de la Prada, Amaya Arzuaga i Roberto Verino. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada