Una trentena de persones van participar
aquest dissabte en el taller per aprendre a elaborar confitures, melmelades i
gelees de raïm que va organitzar Caves Nadal amb la col·laboració del Museu de
la Confitura de Girona. L’acte forma part del programa d’activitats que
organitza cada any Amics de Caves Nadal. El taller va començar a les vinyes de
la Finca Nadal de la Boadella on els participants van collir el raïm que
posteriorment van utilitzar per elaborar les compotes. Guiats per dues cuineres
expertes del Museu de la Confitura, els participants van tenir l’ocasió
d’aprendre a elaborar gelea de raïm xarel·lo vermell, gelea de cava Nadal Brut
Nature i confitura de raïm moscatell. A part de tastar les diferents compotes acompanyades
amb una copa de vi dolç Nadal 1510, tots els participants es van endur una
terrina individual amb la confitura i les gelees que van elaborar durant el
matí.
D’altra banda,
Caves Nadal organitza tot aquest mes i fins a mitjan octubre visites guiades
per conèixer de prop les tasques de la verema i el procés de vinificació. La
visita inclou un tast de vi o cava i tothom que hi participi rebrà com a
obsequi un cistell de raïm acabat de collir de la Finca Nadal de la Boadella.
Les visites s’han de concertar directament amb el celler.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada