dimecres, 18 de setembre del 2013

La IV Setmana del Vi DO Alella, que s'inicia divendres, arriba a 21 municipis


La IV Setmana del Vi DO Alella estén el seu àmbit d’influència i arriba ja a 21 municipis. Tres ciutats importants com ara Mataró, Granollers i Badalona s’han sumat a la quarta edició d’una iniciativa enoturística que té la voluntat de donar a conèixer els vins de la Denominació d’Origen i el patrimoni cultural i gastronòmic del territori. Tot i que manté el nom amb la qual va néixer, l’extensió en el temps no serà d’una setmana sinó 17 dies al llarg dels quals s’han programat prop d’una setantena d’activitats. L’oferta és molt variada. Al programa es poden trobar tasts de vins i maridatges, sortides, visites a cellers, passejades en poni i en segway, xerrades, concerts, lectures literàries, cinefòrum, concurs de fotografies, activitats infantils, exposicions, tallers, propostes artístiques, entre d’altres esdeveniments, com ara la Festa de la Verema de Sant Fost de Campsentelles, la Vinalia Rustica del Parc Arqueològic Cella Vinaria-CAT o la Fira dels Rabassaires de 1900 de Martorelles.
Enguany, la Setmana del Vi tindrà presència a 21 localitats del Maresme, el Vallès Oriental i el Barcelonès: Alella, Argentona, Badalona, Barcelona, Cabrera de Mar, Cabrils, el Masnou, Granollers, la Roca del Vallès, Martorelles, Mataró, Montornès del Vallès, Pineda de Mar, Premià de Mar, Sant Fos de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles, Teià, Tiana, Vallromanes, Vilanova del Vallès i Vilassar de Dalt. El contingut del programa de l’edició d’enguany ha estat presentat aquest dimecres a la masia de Carrancà de Martorelles, per l’alcalde d’Alella i president del Consorci DO Alella, Andreu Francisco, acompanyat per l’alcalde de Martorelles, Romuald Velasco, i el regidor de Treball, Promoció Ocupacional, Comerç i Turisme de Martorelles, Ramón Galí. Andreu Francisco ha destacat l’àmplia i variada oferta d’un programa en el qual “tothom podrà trobar alguna activitat que encaixi per poder fer-la amb la parella, la família o els amics”.
La IV Setmana del Vi DO Alella arrenca aquest divendres 20 de setembre, a les set de la tarda, amb el tast de vins i la xerrada ‘El Terrer de la DO Alella’ que oferirà Enric Gil, enòleg del celler Can Roca de Santa Maria de Martorelles a l’àmbit cultural del Corte Inglés del Portal de l’Àngel de Barcelona.

El programa complet es pot consultar a: www.doalella.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada