dijous, 26 de setembre de 2013

Francisco Oller, S.A. presenta llibre a Sant Sadurní i anuncia una facturació de 22 milions d'euros amb 200 milions de taps de suro

Un moment de l'acte
El president del Grup Oller, Jaume Nadal

L’empresa Francisco Oller, S.A., fabricant de taps de suro per a cava, xampany i d’altres escumosos, ha celebrat avui al Centre d’Interpretació del Cava, a Sant Sadurní d’Anoia,  la presentació del seu llibre històric i corporatiu, de 327 pàgines i gran qualitat, ‘Francisco Oller Qualitat de Lider’, escrit pel seu president, Jaume Nadal. El president electe del Consell Regulador del Cava, Pere Bonet, ha presentat l’acte elogiant la trajectòria empresarial i familiar de la companyia. Seguidament, el director general, Joan Puig, ha exposat un resum de la situació actual de la companyia. Joan Puig ha afirmat que el passat exercici 2012 ha estat un any molt positiu, amb un volum de negoci per sobre dels 22 milions d’euros i una producció anual de més 200 milions de taps de suro de cava i xampany. Actualment la quota de mercat mundial d’Oller és del 10%, amb una previsió de creixement que assolirà el 15% en els pròxims 3 anys. Oller treballa orientada als mercats de cava i xampany d’alta gamma.
El president del Grup Oller i autor del llibre ha estat l’encarregat de presentar el contingut del llibre i ressaltar-ne els aspectes més peculiars i interessant, a la vegada que ha explicat per les diferents experiències que ha viscut mentre realitzava el recull històric. El llibre relata la història d’una família i una empresa surera a més de les seves relacions amb el món del cava i la Champagne al llarg de més de 100 anys. A més de la redacció de diferents breus escrits per varis escriptors i intel·lectuals catalans; J.M. Fonalleras, Rafael Nadal, Josep Pla, etc. L’acte ha reunit a més de cinquanta cellers, com ara Freixenet i Recaredo, entre altres, a més de personalitats i institucions del món del cava. Tots ells han estat obsequiats amb un exemplar del llibre i una copa de cava.

Francisco Oller, S.A. (www.ollerfco.com), fabricant de taps de suro, neix l’any 1892 a Cassà de la Selva, Girona. En el mateix any es funda l’empresa Oller a Reims, amb l’objectiu d’estar presents directament al mercat de la Champagne. Durant els darrers anys, Oller adquireix una dimensió empresarial, professional i social molt destacada, sent així un dels líders consolidats en el sector del suro català i espanyol, i una marca reconeguda internacionalment.El grup Oller està composat de quatre societats: Francisco Oller S.A, amb domicili a Cassà de la Selva; Oller et Cie amb domicili a Reims (França), Surodis S.L amb seu a Sant Vicente de Alcántara (Extremadura) i Oller Gmbh, amb seu a Alemanya. Actualment el grup Oller compta amb una plantilla de 140 persones, organitzades entre les tres empreses, Oller a Cassà, Reims (França) i Surodis (Extremadura).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada