dimarts, 24 de setembre de 2013

La ‘Guía Gourmets' estrena puntuació i el XXVIII Salón de Gourmets posa en marxa el procès de captació d’expositors


La que s’anuncia com la “biblia” dels vins espanyols, la ‘Guía Gourmets. Los Mejores Vinos de España’, estrenarà l’edició del 2014 amb destacats canvis. Estrena portada i canvia el sistema de qualificació dels vins (puntuació sobre 100, el mètode més internacional i més empleat). Es manté, no obstant això, el tast a cegues. Amb el 95% dels vins tastats, el Comitè de Tast avança:“Uns 4.200 vins a dia d'avui, la regularitat es manté en el nombre de vins qualificats, al voltant d'1.050”. La ‘Guía Gourmets' es posarà a la venda al novembre.
D’altra banda, ja s’ha posat en marxa el procès de captació d’expositors per al XXVIII Salón de Gourmets, Feria Internacional de Alimentos y Bebidas de Calidad, que se celebrarà del 10 al 13 de març de l’any que ve a IFEMA, al recinte firal Juan Carlos I de Madrid. Els nous expositrs que confirmin la seva assistència abans del 30 d’octubre tindran un descompte del 5%.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada