Des d’avui dilluns i fins al al 22 de
setembre, vint-i-un hotels de Gran Luxe, 5 estrelles, 4 estrelles superior i 4
estrelles de Barcelona participaran en la setmana dels vins catalans als hotels
de Barcelona. Serà la segona edició de la iniciativa Hotels amb D.O., que va
néixer fa un any fruit de la col·laboració entre el Gremi d'Hotels de Barcelona
(GHB) i l’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi). Aquesta activitat està oberta a tots
els ciutadans. Durant cada sessió es descobriran els principis bàsics del tast
i es donaran consells pràctics, a més de conèixer les 12 denominacions d'origen
(D.O.) catalanes i de degustar sis vins diferents en l'ambient “únic i exclusiu”,
segons l’organització, dels hotels de luxe de Barcelona. Els tallers estaran
impartits pels professionals que formen part del quadre de professors de l’Escola
Superior d’Hostaleria de Barcelona. Aquest any, com a novetat, se sumen a
l'agenda dues sessions de tast que se celebraran íntegrament en anglès, amb
l'objectiu d'obrir aquesta activitat als ciutadans de parla anglesa. A més, les
persones que participin en aquesta iniciativa, que té un preu de 15 euros,
rebran una invitació per assistir a la Mostra de Vins i Cavis de Catalunya, que
tindrà lloc a partir del 21 de setembre a l’Arc de Triomf, coincidint amb les
Festes de la Mercè de Barcelona.
Les places són
limitades i la reserva s'ha de formalitzar a través de la pàgina web www.hotelsambdo.cat .Els hotels que
participen són: Àbac Restaurant & Hotel, Arts Barcelona, Claris, Gran Hotel
La Florida, DO:Plaça Reial, Majestic Hotel & Spa Barcelona, Mandarin
Oriental,Barcelona, Mercer Hotel Barcelona, Le Méridien Barcelona, Melia
Barcelona, Ohla Hotel, Omm, Alexandra Barcelona, Barceló Raval, Espanya, Gran
Hotel Torre Catalunya, Hilton Barcelona, Fira Palace, 1898, Murmuri Barcelona i
Hotel Neri. L'esdeveniment ha estat impulsat pel Gremi d’Hotels de Barcelona i l’Incavi;
i compta amb el suport i la col·laboració de l’Àrea d’Economia, Empresa i
Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona i l’Escola Superior d’Hostaleria de
Barcelona.
En el marc
d'aquesta acció i, aprofitant la verema, en col·laboració amb la Direcció
General de Turisme, s'iniciarà una prova pilot en quatre establiments hotelers
per promocionar, entre els turistes que s'allotgin, una sèrie de propostes d’enoturisme
exclusives. Els visitants tindran l'opció de realitzar sortides d'un dia a les
zones vitivinícoles properes a Barcelona.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada