dilluns, 16 de setembre del 2013

21 hotels de luxe participen des d'avui a Hotels amb D.O.


Des d’avui dilluns i fins al al 22 de setembre, vint-i-un hotels de Gran Luxe, 5 estrelles, 4 estrelles superior i 4 estrelles de Barcelona participaran en la setmana dels vins catalans als hotels de Barcelona. Serà la segona edició de la iniciativa Hotels amb D.O., que va néixer fa un any fruit de la col·laboració entre el Gremi d'Hotels de Barcelona (GHB) i l’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi).  Aquesta activitat està oberta a tots els ciutadans. Durant cada sessió es descobriran els principis bàsics del tast i es donaran consells pràctics, a més de conèixer les 12 denominacions d'origen (D.O.) catalanes i de degustar sis vins diferents en l'ambient “únic i exclusiu”, segons l’organització, dels hotels de luxe de Barcelona. Els tallers estaran impartits pels professionals que formen part del quadre de professors de l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona. Aquest any, com a novetat, se sumen a l'agenda dues sessions de tast que se celebraran íntegrament en anglès, amb l'objectiu d'obrir aquesta activitat als ciutadans de parla anglesa. A més, les persones que participin en aquesta iniciativa, que té un preu de 15 euros, rebran una invitació per assistir a la Mostra de Vins i Cavis de Catalunya, que tindrà lloc a partir del 21 de setembre a l’Arc de Triomf, coincidint amb les Festes de la Mercè de Barcelona.
Les places són limitades i la reserva s'ha de formalitzar a través de la pàgina web www.hotelsambdo.cat .Els hotels que participen són: Àbac Restaurant & Hotel, Arts Barcelona, Claris, Gran Hotel La Florida, DO:Plaça Reial, Majestic Hotel & Spa Barcelona, Mandarin Oriental,Barcelona, Mercer Hotel Barcelona, Le Méridien Barcelona, Melia Barcelona, Ohla Hotel, Omm, Alexandra Barcelona, Barceló Raval, Espanya, Gran Hotel Torre Catalunya, Hilton Barcelona, Fira Palace, 1898, Murmuri Barcelona i Hotel Neri. L'esdeveniment ha estat impulsat pel Gremi d’Hotels de Barcelona i l’Incavi; i compta amb el suport i la col·laboració de l’Àrea d’Economia, Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Barcelona i l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona.

En el marc d'aquesta acció i, aprofitant la verema, en col·laboració amb la Direcció General de Turisme, s'iniciarà una prova pilot en quatre establiments hotelers per promocionar, entre els turistes que s'allotgin, una sèrie de propostes d’enoturisme exclusives. Els visitants tindran l'opció de realitzar sortides d'un dia a les zones vitivinícoles properes a Barcelona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada