divendres, 6 de setembre del 2013

Èxit dels vins de Jerez de Bodegas Tío Pepe a la revista de Robet Parker

La Colección de Finos Palmas, la gama de V.O.R.S i Tío Pepe en Rama 2013 han aconseguit altes puntuacions, totes per sobre de 90, en l'última publicació de Robert Parker, The Wine Advocate.
Les joies enològiques que ofereixen el millor de les edats de Tío Pepe Pepe han estat guardonades amb les més altes puntuacions. El Fino Cuatro Palmas, 97 punto; el Fino Tres Palmas, 95 punts; el Fino Dos Palmas, 91 i el Fino Una Palma, 90 punts. Els vins procedents de les ‘soleras’ exclusives, algunes creades fa més de tres segles, també han estat tastats en l'última edició d'aquesta revista americana. . Del Duque Amontillado Muy Viejo, 94 punts; Matusalem Oloroso Dulce Muy viejo, 93 punts; Apóstoles Palo Cortado Muy Viejo, 92 punts i Noé Pedro Ximénenez Muy viejo, 91 punts. Finalment, Tío Pepe en Rama 2013, un Tío Pepe sense filtrar ni aclarir, extret directament de la bóta, ha obtingut 92 punts.
Aquestes puntuacions, segons González Byass,” ratifiquen la qualitat dels vins de Jerez que, any rere any, obtenen nombrosos reconeixements i que, en els últims anys, estan aconseguint un renéixer als mercats internacionals”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada