El pròxim 17 de setembre el Bar à Vins de la Fàbrica Moritz de Barcelona arriba al seu primer aniversari amb un nou responsable. Després de tres anys i mig en el restaurant Bravo 24 l’hotel W de Barcelona, el sumiller Sergi Figueras s’ha fet càrrec del Bar à Vins en substitució del també sumiller Xavier Ayala Cots, el president de l’Associació Catalana de Sommeliers. Xavi Ayala diu que “despres d'un any, ja era suficient. El local estava inaugurat i funcionant”.
diumenge, 8 de setembre del 2013
Xavier Ayala diu que després d'un any al Bar à Vins de Moritz "ja era suficient"
El pròxim 17 de setembre el Bar à Vins de la Fàbrica Moritz de Barcelona arriba al seu primer aniversari amb un nou responsable. Després de tres anys i mig en el restaurant Bravo 24 l’hotel W de Barcelona, el sumiller Sergi Figueras s’ha fet càrrec del Bar à Vins en substitució del també sumiller Xavier Ayala Cots, el president de l’Associació Catalana de Sommeliers. Xavi Ayala diu que “despres d'un any, ja era suficient. El local estava inaugurat i funcionant”.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada