dimarts, 3 de setembre de 2013

Vilarnau Brut Nature Reserva, el millor sparkling wine al Restaurant & Bar Hong Kong House Wine Awards

Vilarnau Brut Natutre Reserva, del grup González Byass, ha aconseguit el premi al millor sparkling wine en el Restaurant & Bar Hong Kong House Wine Awards. Aquesta reunió anual és una de les principals cites del vi i gastronomia a la regió d'Àsia – Pacífic, així com l'aparador perfecte per als millors restaurants, experts i afeccionats al vi de la ciutat d'Hong Kong. Aquest guardó reforça el criteri de l'equip d’enòlegs de Vilarnau, compost per Damià Deàs i Eva Plazas, centrat, essencialment, en una viticultura controlada directament per ells. A Vilarnau tots els seus caves són elaborats amb raïms processats i vinificadas en el celler, fet poc freqüent a la zona, com es recorda des de González Byass. Aquesta viticultura està orientada per obtenir caves de llarga criança, amb equilibri en la integració del carbònic i frescor proporcionada per l'acidesa natural de la varietat parellada, procedent de vinyers situats a 700 metres d'altitud. Segons e celler, Vilarnau Brut Nature Reserva “ presenta un nas molt net i bona intensitat aromàtica. Equilibrat en boca, ofereix bona acidesa amb presència de carbònic i amb sensacions fruiteres. Aquests matisos fan que sigui un cava molt especial, destinat per a aquells que busquen elegància i avantguarda, conservant la seva essència tradicional i esperit artesanal”.

Vilarnau és una petita i avantguardista cava artesanal, on la màgia de la tradició i la modernitat s'uneixen en perfecta harmonia. Dissenyada per l'arquitecte Luis González i decorada pel prestigiós interiorista Antoni Miró, el seu nom fa referència a l'antic Domvs (casa romànica fortificada dels Vila Arnau). Aquesta cava es proveeix de vinyers plantats en el mateix lloc en el qual els primers propietaris del Domvs conreaven les seves vinyes al segle XII. Vilarnau, que elabora una gamma clàssica de caves i una altra d'autor, ofereix limitadíssimes produccions d'una alta qualitat, avalada per premis i reconeixements nacionals i internacionals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada