Vilarnau
Brut Natutre Reserva, del grup González Byass, ha aconseguit el premi al millor
sparkling wine en el Restaurant & Bar Hong Kong House Wine Awards. Aquesta
reunió anual és una de les principals cites del vi i gastronomia a la regió
d'Àsia – Pacífic, així com l'aparador perfecte per als millors restaurants,
experts i afeccionats al vi de la ciutat d'Hong Kong. Aquest guardó reforça el criteri de l'equip d’enòlegs
de Vilarnau, compost per Damià Deàs i Eva Plazas, centrat, essencialment, en
una viticultura controlada directament per ells. A Vilarnau tots els seus caves
són elaborats amb raïms processats i vinificadas en el celler, fet poc freqüent
a la zona, com es recorda des de González Byass. Aquesta viticultura està
orientada per obtenir caves de llarga criança, amb equilibri en la integració
del carbònic i frescor proporcionada per l'acidesa natural de la varietat parellada,
procedent de vinyers situats a 700 metres d'altitud. Segons e
celler, Vilarnau Brut Nature Reserva “ presenta
un nas molt net i bona intensitat aromàtica. Equilibrat en boca, ofereix bona
acidesa amb presència de carbònic i amb sensacions fruiteres. Aquests matisos
fan que sigui un cava molt especial, destinat per a aquells que busquen
elegància i avantguarda, conservant la seva essència tradicional i esperit
artesanal”.
Vilarnau és una petita i avantguardista cava
artesanal, on la màgia de la tradició i la modernitat s'uneixen en perfecta
harmonia. Dissenyada per l'arquitecte Luis González i decorada pel prestigiós
interiorista Antoni Miró, el seu nom fa referència a l'antic Domvs (casa
romànica fortificada dels Vila Arnau). Aquesta cava es proveeix de vinyers
plantats en el mateix lloc en el qual els primers propietaris del Domvs
conreaven les seves vinyes al segle XII. Vilarnau, que elabora una gamma
clàssica de caves i una altra d'autor, ofereix limitadíssimes produccions d'una
alta qualitat, avalada per premis i reconeixements nacionals i internacionals.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada