dimarts, 3 de setembre del 2013

Més de 400 fotografies rebudes, a cinc dies de tancar-se el concurs 'Els vins catalans triomfen'


A cinc dies de la finalització del termini per a presentar imatges al concurs fotogràfic Els vins catalans triomfen, a la xarxa Instagram, ja s’han rebut més de 400 fotografies de temàtiques relacionades amb el món vitivinícola de Catalunya, amb l’etiqueta #mostraCAT. Les fotografies es poden visualitzar a l’enllaç de flickr del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural (DAAM) http://www.flickr.com/photos/agriculturacat/sets/72157635337686239/. Aquest concurs, que va posar en marxa el Departament d’Agricultura, i que es va iniciar amb la publicació de les bases del concurs al web de l’empresa pública Promotora d’Exportacions Catalanes (PRODECA), finalitzarà el proper dia 8 de setembre.
El principal objectiu és !la difusió del món de la vinya i el vi de Catalunya”, coincidint amb la celebració de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya 2013, que tindrà lloc del 21 al 24 de setembre, a l’Arc de Triomf de Barcelona. Instagram és una aplicació mòbil gratuïta que permet als usuaris fer fotos, aplicar filtres i compartir-les a les xarxes socials, i que compta amb més de 100 milions d’usuaris a tot el món.
D’acord amb les bases del concurs Els vins catalans triomfen, es farà una preselecció de les fotografies presentades, de les quals un jurat triarà les 25 guanyadores. Les fotografies premiades s’exposaran durant la celebració de la Mostra de Vins i Caves de Catalunya. A més, els autors de les 25 fotografies guanyadores obtindran dos vals bescanviables de degustació dels vins i caves exposats i dos passis per a l’Espai Selecció de la Mostra de Vins i Caves 2013, una de les cites més emblemàtiques per als barcelonins i els professionals i afeccionats als vins. La Mostra de Vins i Caves de Catalunya, que arriba a la 33a edició, repeteix emplaçament al Passeig Lluís Companys (Arc del Triomf) de la capital catalana. L’Institut Català de la Vinya i el Vi (Incavi), del DAAM, organitza aquesta edició amb la col·laboració de Prodeca, amb l’objectiu d’unificar esforços per a la promoció i la difusió de les qualitats dels vins i caves de Catalunya. Ambdós organismes, adscrits al DAAM, treballen per a oferir als visitants un programa que els permeti la descoberta de noves propostes entorn al vi i a la cultura del vi.

Bases del concurs Els vins catalans triomfen


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada