El Consell Regulador del Cava va aprovar dilluns autoritzar la utilització de most concentrat rectificat (MCR) per a remontar el grau de les varietats blanques macabeu i parellada i de la negra trepat. Segons ha informat a aquest bloc el vicepresident electe del Consell Regulador del Cava, Xavier Farré, la mesura s’ha adoptat no només tenint en compte els mostretjos de graduació sinó comprovant com els raïms estan entrant “molt baixos” de graduació. També apunta que “tal i com es presenta la collita, amb un temps que no acompanya i amb l’aparició dels primers focus de botritis, es fa aconsellable accelerar la collita”. Farré recorda, així mateix, que la utilitzaxció de l’MCR és “una pràctica enològica habitual més”.
dimecres, 11 de setembre del 2013
El Consell Regulador del Cava torna a autoritzar l'MCR
El Consell Regulador del Cava va aprovar dilluns autoritzar la utilització de most concentrat rectificat (MCR) per a remontar el grau de les varietats blanques macabeu i parellada i de la negra trepat. Segons ha informat a aquest bloc el vicepresident electe del Consell Regulador del Cava, Xavier Farré, la mesura s’ha adoptat no només tenint en compte els mostretjos de graduació sinó comprovant com els raïms estan entrant “molt baixos” de graduació. També apunta que “tal i com es presenta la collita, amb un temps que no acompanya i amb l’aparició dels primers focus de botritis, es fa aconsellable accelerar la collita”. Farré recorda, així mateix, que la utilitzaxció de l’MCR és “una pràctica enològica habitual més”.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada