El Celler Clos Pons inicia demà
passat la verema. Aquest any la verema s’ha retrassat unes tres setmanes
respecte la campanya anterior; ha estat un any plujós i no excessivament
calorós, tant al hivern com a la primavera. Amb això, “hi ha més raïm que l’any
passat, molt sa i amb una maduració molt bona”. L’equip de viticultura del
Celler Clos Pons considera que és una de les millors anyades dels últims anys;
i que les temperatures fresques han ajudat a aconseguir uns vins més àcids i
més expressius. Les primeres varietats que es veremaran són l’albarinyo i la
garnatxa blanca, pel vi blanc Sisquella, a continuació seguiran varietats
negres. Es preveu que la campanya s’allargui fins a mitjans d’octubre. Aprofitant l’inici de la verema,
el Club de Vins Clos Pons, ha programat tres jornades de verema pels dissabtes
del mes de setembre. On els assistents podran gaudir d’una experiència única en
mig de les vinyes; “conèixer de primera mà les tècniques, les eines i les
característiques que condicionen aquesta feina, i quin procés es segueix des de
la vinya al celler”. Per a més
informació o reserves: 973.07.07.37 o rrppceller@grup-pons.com
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada