dimarts, 10 de setembre de 2013

Clos Pons inicia dijous la verema, "una de les millors anyades dels últims anys"


El Celler Clos Pons inicia demà passat la verema. Aquest any la verema s’ha retrassat unes tres setmanes respecte la campanya anterior; ha estat un any plujós i no excessivament calorós, tant al hivern com a la primavera. Amb això, “hi ha més raïm que l’any passat, molt sa i amb una maduració molt bona”. L’equip de viticultura del Celler Clos Pons considera que és una de les millors anyades dels últims anys; i que les temperatures fresques han ajudat a aconseguir uns vins més àcids i més expressius. Les primeres varietats que es veremaran són l’albarinyo i la garnatxa blanca, pel vi blanc Sisquella, a continuació seguiran varietats negres. Es preveu que la campanya s’allargui fins a mitjans d’octubre. Aprofitant l’inici de la verema, el Club de Vins Clos Pons, ha programat tres jornades de verema pels dissabtes del mes de setembre. On els assistents podran gaudir d’una experiència única en mig de les vinyes; “conèixer de primera mà les tècniques, les eines i les característiques que condicionen aquesta feina, i quin procés es segueix des de la vinya al celler”.  Per a més informació o reserves: 973.07.07.37 o rrppceller@grup-pons.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada