dimecres, 4 de setembre del 2013

L'oferta d'Enoturisme Penedès es comercialitza on-line al seu nou web


Al Consell Comarcal de l’Alt Penedès s’ha presentat avui dimecres el nou web d’Enoturisme Penedès, un web que representa “un gran pas endavant en la difusió de l’oferta del territori, i que a més i com a cosa més significativa i de manera pionera, disposa d’una potent plataforma de comercialització que des de el passat mes d’agost permet als turistes i visitants del territori, reservar la proposta escollida entre una gran i variada oferta”. Es tracta d’una innovadora eina que permet a les empreses i recursos turístics membres d’ Enoturisme Penedès oferir directament les seves propostes i gestionar les seves reserves. Aquesta plataforma a més disposa d’un call center d’atenció al client, que permet resoldre qualsevol tipus de dubte o incidència.
La posada en funcionament d’aquesta plataforma de comercialització és la culminació d’una de les principals línies estratègiques definides per Enoturisme Penedès,  i que a la vegada representa la primera iniciativa que porta a un ens de promoció turística a comercialitzar els productes de les seves empreses i recursos turístics associats. Durant aquest primer mes en fase de proves, els potencials turistes i visitants ja han disposat, d’una gran i variada oferta, entre la que s’hi pot trobar des de les tradicionals visites a cellers o nits d’allotjament, fins a visites a museus, sessions de tast, o fins i tot rutes amb btt o senderistes. Aquesta oferta s’anirà ampliant en els propers dies fins a duplicar l’actual que consta d’una cinquantena de propostes. Aquesta plataforma de comercialització, queda englobada dins el nou web d’ Enoturisme Penedès, un web que presenta substancials millores en respecte al seu predecessor, millorant molt significativament, en quant a la estructuració de continguts, usabilitat, així com en l’aspecte visual, ja que incorpora un ampli ventall d’imatges captades específicament per donar a conèixer la oferta del territori. Paral•lelament a totes aquestes millores més enfocades a l’experiència de l’usuari, el nou web presenta també importants millores en quant al posicionament dins els cercadors d’internet.
La presentació d’avui, ha comptat amb les intervencions de Francesc Olivella, president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Santi Soler, president del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès; Ramon Riera, diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona; Patrick Torrent, subdirector de l’Agència Catalana de Turisme, i Núria Sala, directora del Consorci de Promoció Turística de l’Alt Penedès, així com dels responsables del desenvolupament del lloc web i de la plataforma de comercialització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada