La Confraria dels Vins del Bages comença
el nou curs el 26 de setembre amb un tast portat pel sumiller de prestigi
Ferran Centelles, format a l’Escola Joviat de Manresa. Centelles és i ha estat
sommelier d'el Bulli, premi Nacional de Gastronomia 2011 al millor sommelier
d'Espanya, WSET, Diploma AIWS de London, millor Sommelier d'Espanya, 2006, col·laborador
d'Outlookwine, i cofundador de www.wineissocial.com.
A més a més, col·labora amb diversos mitjans especialitzats entre ells la
revista de vins Cupatges, la revista digital www.7caníbales.com i www.jancisrobinson.com. Gràcies a
Cupatges, el poden seguir a les nostres televisions locals de la Catalunya
central. A nivell internacional forma part del panell de cata dels Decanter
World Wine Awards i d'ITQI Bruxelles.
Ferram Centelles
farà una introducció al mon del vi des de la seva perspectiva personal, i ajudarà,
per exemple, a trobar l’aroma de préssec en dos vins, un albarinyo i un viognier.
A més, es tastaran dues de les varietats més representatives d’Itàlia i es parlarà
de maridatges i sumilleria molecular fent una comparació entre Rioja i Ribera.
Tot el què es tastarà seran vins seleccionats del club de www.wineissocial.com, on Centelles
participa activament.
Dia: 26 de setembre, dijous
Lloc: Restaurant Els Noguers (Manresa)
Hora: 9 del vespre
Preu; tast i sopar: socis 35€; no socis 50€. Per assistir-hi és
imprescindible fer la inscripció al web www.confrariabages.com
o al telèfon 609 88 66 34
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada