divendres, 13 de setembre del 2013

La Confraria dels Vins del Bages comença el nou curs el dia 26 amb un tast amb Ferran Centelles


La Confraria dels Vins del Bages comença el nou curs el 26 de setembre amb un tast portat pel sumiller de prestigi Ferran Centelles, format a l’Escola Joviat de Manresa. Centelles és i ha estat sommelier d'el Bulli, premi Nacional de Gastronomia 2011 al millor sommelier d'Espanya, WSET, Diploma AIWS de London, millor  Sommelier d'Espanya, 2006, col·laborador d'Outlookwine, i cofundador de www.wineissocial.com. A més a més, col·labora amb diversos mitjans especialitzats entre ells la revista de vins Cupatges, la revista digital www.7caníbales.com i www.jancisrobinson.com. Gràcies a Cupatges, el poden seguir a les nostres televisions locals de la Catalunya central. A nivell internacional forma part del panell de cata dels Decanter World Wine Awards i d'ITQI Bruxelles.
Ferram Centelles farà una introducció al mon del vi des de la seva perspectiva personal, i ajudarà, per exemple, a trobar l’aroma de préssec en dos vins, un albarinyo i un viognier. A més, es tastaran dues de les varietats més representatives d’Itàlia i es parlarà de maridatges i sumilleria molecular fent una comparació entre Rioja i Ribera. Tot el què es tastarà seran vins seleccionats del club de www.wineissocial.com, on Centelles participa activament.
Dia: 26 de setembre, dijous
Lloc: Restaurant Els Noguers (Manresa)
Hora: 9 del vespre
Preu; tast i sopar: socis 35€; no socis 50€. Per assistir-hi és imprescindible fer la inscripció al web www.confrariabages.com o al telèfon 609 88 66 34

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada