diumenge, 7 d’abril de 2013

Maridatge dels vins i caves Duc de Foix al restaurant Vermell de Sant Cugat



Un sopar “de gala” maridat amb vins Duc de Foix (Covides) es farà el pròxim divendres, 11 d’abril, al restaurant Vermell de Sant Cugat (http://www.hotel-santcugat.com/restaurante/vermell-restaurant). Aquest esdeveniment gastronòmic, que s’iniciarà a dos quarts de nou de la nirt, comptarà amb la mà del xef Germán Espinosa. Aquest cuiner té un extens currículum ple de reconeixements i premis. És guanyador del Llagostí d’or de Vinaròs 2011 i també ha participat en diferents congressos nacionals, sent semifinalista del concurs cuiner de l’any 2011-2012. El menú tindrà quatre plats i unes postres: Caneló de faves a la menta, maionesa de pernil ibèric i molles cruixents maridat amb Duc de Foix Rosat; raviolis líquids de bacallà, olives negres, tomàquet i alfàbrega maridat amb Duc de Foix Blanc; moll confitat, ostra papada i wasabi maridat amb Duc de Foix Cava Rosé; pit d’ànec al yuzu i daikon maridat amb Duc de Foix negre criança i carbassa, mandarina amarga i vainilla maridat amb Duc de Foix Brut Nature. La capacitat màxima del restaurant és de 40 persones. Més informació al telèfon 93 544 26 70.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada