Una
trentena de persones van participar aquest dissabte passat al curs exprés per
aprendre a fer paelles organitzat per Nadal i impartit pel cap de cuina del
restaurant La Posada de Sant Pere Molanta, Toni Romagosa. Al llarg de tot el
matí, els participants, seguint les indicacions del xef, van elaborar diversos
tipus d’arrossos: arròs negre, arròs de verdures i bacallà, arròs sucós de
llamàntol i rissotto de bolets. Els assistents al curs van tallar i preparar
tots els ingredients, van elaborar la cocció, van conèixer alguns trucs perquè
l’arrós quedi al punt i sigui més gustós i, finalment, van tastar tots els
arrossos que havien fet maridats amb un dels productes estrella del celler, el
cava Nadal Salvatge Rosé Brut Reserva 2010. Aquest curs forma part del programa
d’activitats d’oci i turisme que organitza Amics de Caves Nadal al llarg de
l’any i que inclou propostes com una tarda d’astronomia, una sessió divulgativa
sobre curiositats del món del vi i el cava, un taller de confitures i
melmelades de raïm o la ja tradicional mostra Tastos i Maridatges, que és la
propera activitat programada que se celebrarà els propers dissabte 1 de juny
–per a particulars– i dilluns 3 de juny –per a professionals.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada