dijous, 25 d’abril del 2013

'L'aperitiu definitiu', a partir del 4 de maig al Bar à Vins de Moritz


El proper dimarts, 30 d’abril, a les 12.00 hores, es presenta una nova proposta gastronòmica i lúdica al Bar à Vins: ‘l’aperitiu definitiu’, de la mà de Xavier Ayala, sumiller del Bar à Vins i el xef Jordi Vilà. Al Bar à Vins es vol tornar als orígens i presentar altres opcions a les ja existents per gaudir d’un aperitiu com cal a la ciutat. D’una banda, Xavier Ayala presentarà tota una selecció de vermuts, vins blancs frescos, caves joves o fins i tot txakolí. Cal destacar el Fino en rama de González Byass –molt difícil de trobar-, el cava sense sulfilts Alta Alella Privat Nu o el vi de la zona de Mosel (Alemania), Schieferterrassen. D’altra banda, en Jordi Vilà, director gastronòmic del Bar à Vins, farà diverses propostes, des dels packs tradicionals com les xips, olives i escopinyes; passant per una opció més premium amb productes com les anxoves i el salmó; el tradicional aperitiu italià, que inclou l’ampli món dels encurtits o l’aperitiu definitiu: un festival d’aperitiu que inclou una barreja de tot.  ‘L’aperitiu definitiu’ començarà el dia 4 de maig al Bar à Vins i tindrà lloc cada dissabte de l’any.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada