El proper dimarts, 30 d’abril, a
les 12.00 hores, es presenta una nova proposta gastronòmica i lúdica al Bar à
Vins: ‘l’aperitiu definitiu’, de la mà de Xavier Ayala, sumiller del Bar à Vins
i el xef Jordi Vilà. Al Bar à Vins es vol tornar als orígens i presentar altres
opcions a les ja existents per gaudir d’un aperitiu com cal a la ciutat. D’una
banda, Xavier Ayala presentarà tota una selecció de vermuts, vins blancs
frescos, caves joves o fins i tot txakolí. Cal destacar el Fino en rama de
González Byass –molt difícil de trobar-, el cava sense sulfilts Alta Alella
Privat Nu o el vi de la zona de Mosel (Alemania), Schieferterrassen. D’altra
banda, en Jordi Vilà, director gastronòmic del Bar à Vins, farà diverses
propostes, des dels packs tradicionals com les xips, olives i escopinyes;
passant per una opció més premium amb productes com les anxoves i el salmó; el
tradicional aperitiu italià, que inclou l’ampli món dels encurtits o l’aperitiu
definitiu: un festival d’aperitiu que inclou una barreja de tot. ‘L’aperitiu
definitiu’ començarà el dia 4 de maig al Bar à Vins i tindrà lloc cada dissabte
de l’any.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada