dijous, 18 d’abril del 2013

Perelada Comercial estrena al Liceu davant de 1.400 professionals



Fins a 1.400 professionals van assistir dilluns al gran tast de Perelada Comercial al Gran Teatre del Liceu. En la seva tercera edició, la distribuïdora va estrenar nova ubicació, a la sala Foyer i a l'històric Saló dels Miralls de l'emblemàtic Teatre, presentant a la restauració tota la gamma de 48 marques de vins, destil·lats i altres productes que comercialitza en exclusiva. Per tercer any consecutiu Tere Gallimó es va encarregar de l'organització integral de l'esdeveniment. Perelada Comercial es troba present en més de cinquanta països i és la distribuïdora dels vins del Grup Peralada, així com d'altres cellers espanyols i estrangeres de prestigi.
Entre les novetats presentades aquest any van destacar els nous Castillo Perelada Jardins, “dos vins joves amb una complexitat de matisos florals que pretenen il·lustrar aromàticament l'essència dels històrics jardins del Castell de Peralada. En la seva elaboració combinen varietats autòctones i internacionals: macabeu i sauvignon blanc en el cas del Jardins Blanc 2012, garnatxa i merlot en el cas del Jardins Rosé 2012. En el Liceu es va presentar també Finca La Melonera, un nou celler integrat a l'entorn de la Regió muntanyenca de Ronda, subzona de la DO Sierras de Málaga, en la qual el Grup Peralada té participació accionarial, i que neix amb la voluntat d'aconseguir l'excel·lència recuperant varietats locals gairebé en extinció. Payoya Negra 2009, un cupatge de garnacha i tintilla de Rota, és el primer vi que comercialitza aquest celler que es troba en tràmits d'aconseguir la certificació ecològica en totes les seves finques.
Una altra de les novetats va ser la presentació d’Azienda Agrícola Planeta, celler sicilià que Perelada Comercial acaba de començar a distribuir en exclusiva per tota Espanya. Planeta presenta una gamma de vins elaborats en diferents zones de la illa italiana, buscant sempre “la màxima adequació entre els terrenys i les varietats que es conreen en ells”. Planeta ha aconseguit un gran prestigi internacional a partir de varietats autòctones poc esteses com la grecanico, la fiano, la carricante, la frappato o la nerelo mascalese. Els cellers catalans augmenten també la seva presència en el portafoli de Perelada Comercial. A més dels vins de Castell Perelada (DO Empordà i Cava), Pescador i Cresta (vins d'agulla i DO Catalunya) i Casa Gran del Siurana (DOQ Priorat), aquest any s'han presentat els nous Finca Cucó i Ètnic de la DO Montsant i el celler Can Ràfols dels Caus (DO Penedès). En l'apartat de destil·lats les dues novetats d'aquest any han estat el whisky Dalmore, el Highland Single Malt que entra dins de la gamma de luxe, i el vodka Chopin, elaborat artesanalment a Polònia en dues versions: una a partir de patata i una altra a partir de sègol. Finalment, com a novetats cal destacar també la presentació de les aigües minerals Evian i Badiot i del pernil ibèric Dehesa de Rocaberti.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada