dimarts, 30 d’abril de 2013

René Barbier, president del comitè organitzador d'un Reus Viu el Vi que torna del 7 al 9 de juny



Els representants de les denominacions d’origen de l’àmbit territorial de la Cambra de Comerç de Reus (Catalunya, Conca de Barberà, Montsant, Priorat, Tarragona i Terra Alta) han refermat un any més el seu suport a la Reus Viu el Vi, que enguany es celebrarà del 7 al 9 de juny a la plaça de la Llibertat. És una fira organitzada per la Cambra amb el suport de l’Ajuntament de Reus i que s’ha posicionat com” un dels grans certamens del país tant per nombre de cellers participants com per la massiva assistència de públic”, segons l’organització. Les dades de l’any passat són prou il·lustratives de la capacitat d’atracció de la Reus Viu el Vi amb 50.000 visitants, 10.115 pacs venuts –prop d’un miler més que en l’edició anterior- 50.575 tastos de vi servits i 28.543 degustacions de menjar despatxades. Precisament durant la foto de família que s’ha realitzat a la nau de l’antiga fàbrica de vermuts Rofes, el president de l Cambra de Reus, Isaac Sanromà, ha volgut subratllar la importància del certamen en una ciutat que tradicionalment “ha jugat un paper de capitalitat pel que fa a l’activitat dels cellers participants. És una manera, també, de retornar a totes aquestes empreses la seva aposta per la nostra ciutat oferint el nostre millor atractiu, la plaça comercial de Reus.” Una de les novetats d’aquesta edició és la incorporació del viticultor René Barbier com a president del comitè organitzador de la fira, aprofitant aquest primer quinquenni d’activitat. Un aniversari que es reforçarà amb diversos actes previs i que voldran tenir un caràcter eminentment popular.
Pel que fa a la fira, hores d’ara encara s’està tancant la contractació d’espais. “Una ocupació que anirà en la línia de l’any passat per garantir l’alt nivell de qualitat assolit”, segons l’organització. “Durant aquestes quatre edicions hem pogut dimensionar de manera molt precisa la fira a partir dels diversos escenaris amb els que hem evolucionat cada any. Per això entenem que la fira requereix aproximadament de mig centenar de cellers per poder atendre degudament les necessitats dels visitants i, alhora, garantir la plena activitat dels expositors”, ha puntualitzat el president de la Cambra. Un any més la fira es veurà enriquida amb la participació de diversos expositors de caire gastronòmic, on el visitant podrà trobar una sèrie de delicadeses vinculades al territori.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada