dimarts, 30 d’abril del 2013

Dissabte comença l'aperitiu "com cal" al Bar à Vins de la Fàbrica Moritz




Amb la voluntat de “seguir dinamitzant” el Bar à Vins de la Fàbrica Moritz i “sense abandonar l’esperit inicial del projecte”, avui s’ha presentat l’Aperitiu Definitiu. És yna nova proposta “per viure el món del vi d’una manera popular i divertida” de la mà de Xavier Ayala, sumiller del Bar à Vins i el xef Jordi Vilà. A partir del proper dissabte, 4 de maig, el Bar à Vins oferirà una extensa carta amb aperitius de tota mena, per dinamitzar els vermuts típics del cap de setmana. Al Bar à Vins es vol tornar als orígens i sumar una nova proposta per gaudir d’un aperitiu “com cal” a la ciutat. D’una banda, Xavier Ayala ha realitzat una selecció de vermuts, vins blancs frescos, caves joves i fins i tot txakolí. Cal destacar el Fino en Rama Tío Pepe –difícil de trobar-, el cava sense sulfits Alta Alella Privat Nu o el Riesling de la zona de Mosel (Alemania), Schieferterrassen. Entre els vermuts, es troba el Carpano, el Perucchi o l’Izaguirre 1884 de Reus. L’aperitiu definitiu començarà el dia 4 de maig al Bar à Vins i la terrassa de la Fàbrica Moritz Barcelona i tindrà lloc cada dissabte i diumenge a partir de les 12h.
D’altra banda, Jordi Vilà, director gastronòmic de Moritz, ha realitzat diverses propostes d’aperitiu pensades tant per demanar-les individualment com en packs per compartir. Les propostes són les següents: El de tota la vida, que inclou olives farcides d’anxova; patates xips i escopinyes Espinaler;  el Premium: el de tota la vida amb l’afegit de les anxoves ‘de les 10’ (l’hora a la que es netegen cada matí), seitons i un parell d’ostres. També hi ha lloc pels més menuts amb l’aperitiu infantil, que inclou llaminets de fuet Salgot, patates fregides cruixents amb ketchup; galetes salades de formatge i per beure, una novetat de la casa, el most de Moritz Epidor. També hi ha opció per l’aperitiu italià (tot fet a casa), que inclou cebetes envinagrades; carxofes a la vinagreta; caponatta siciliana amb pa i pebrot farcit de tonyina. El darrer pack correspon a l’aperitiu definitiu, una mica de tot plegat amb l’afegit de croquetes, ensaladilla i calamars a la romana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada