Amb la voluntat de “seguir
dinamitzant” el Bar à Vins de la Fàbrica Moritz i “sense abandonar l’esperit inicial del projecte”,
avui s’ha presentat l’Aperitiu Definitiu. És yna nova proposta “per viure el
món del vi d’una manera popular i divertida” de la mà de Xavier Ayala, sumiller
del Bar à Vins i el xef Jordi Vilà. A partir del proper dissabte, 4 de maig, el
Bar à Vins oferirà una extensa carta amb aperitius de tota mena, per dinamitzar
els vermuts típics del cap de setmana. Al Bar à Vins es vol tornar als orígens
i sumar una nova proposta per gaudir d’un aperitiu “com cal” a la ciutat. D’una
banda, Xavier Ayala ha realitzat una selecció de vermuts, vins blancs frescos,
caves joves i fins i tot txakolí. Cal destacar el Fino en Rama Tío Pepe
–difícil de trobar-, el cava sense sulfits Alta Alella Privat Nu o el Riesling
de la zona de Mosel (Alemania), Schieferterrassen. Entre els vermuts, es troba
el Carpano, el Perucchi o l’Izaguirre 1884 de Reus. L’aperitiu definitiu
començarà el dia 4 de maig al Bar à Vins i la terrassa de la Fàbrica Moritz
Barcelona i tindrà lloc cada dissabte i diumenge a partir de les 12h.
D’altra banda,
Jordi Vilà, director gastronòmic de Moritz, ha realitzat diverses propostes
d’aperitiu pensades tant per demanar-les individualment com en packs per
compartir. Les propostes són les següents: El de tota la vida, que inclou
olives farcides d’anxova; patates xips i escopinyes Espinaler; el Premium:
el de tota la vida amb l’afegit de les anxoves ‘de les 10’ (l’hora a la que es
netegen cada matí), seitons i un parell d’ostres. També hi ha lloc pels més
menuts amb l’aperitiu infantil, que inclou llaminets de fuet Salgot, patates fregides
cruixents amb ketchup; galetes salades de formatge i per beure, una novetat de
la casa, el most de Moritz Epidor. També hi ha opció per l’aperitiu italià (tot
fet a casa), que inclou cebetes envinagrades; carxofes a la vinagreta;
caponatta siciliana amb pa i pebrot farcit de tonyina. El darrer pack correspon
a l’aperitiu definitiu, una mica de tot plegat amb l’afegit de croquetes, ensaladilla
i calamars a la romana.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada