El restaurant Piratas
de Barcelona (C/ Ausiàs March 157 de Barcelona) organitza per al 29 d’abril (nou
de la nit) un nou sopar amb maridatge amb els vins de Toni Sarrión, del celler Mustiguillo,
situat a El Terrerazo, a la zona d’Utiel. Serà ja el setè Sopar Vigneron. El sopar maridatge vol donar a conéixer
les varietats autòctones messaguera i bobal. Es tastarà: Mestizaje Blanco 2012 (Acabat
d'embotellar amb mssaguera, mlvasía i vognier), Mestizaje Tinto 2011 (Majoritàriament
bobal amb una mica d’ull de llebre, cabernet i merlot) i El Terrerazo - Vino de
Pago (Es tastaran les anyades 2005 i 2010 per veure l'evolució dels vins i
l'evolució de la manera de treballar al celler). A Piratas faran un plat
autòcton i clàssic de la zona. Oferiran ‘Gazpachos manchegos’, un guisat a base
de caça i unes ‘tortas ceceñas’, una torta
autòctona. Abans també faran una mica de bacallà marinat amb tomàquet Raf, unes
favetes amb pernil ibèric i uns rollets de llom ibèric farcits de formatge de cabra
del Maresme. Com sempre, s’acabarà l’àpat amb Torretes de Torrelles de
Llobregat i cafès el Magnífico de la Ribera. El preu per persona és de 50 €. Informació
i reserves: piratasdebarcelona@gmail.com o al 93 245 76 42.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada